torstaina, toukokuuta 15, 2008

Tulihan sitä tästäkin viikosta jotain

No niin, saatiinhan tälläkin viikolla yksi ihan hyödyllinen päivä kasaan.
huonekalupiirileikki on toistaiseksi ratkennut, virtaa norppalassa energia paremmin. Myös esteettistä kauneutta ja hyvää mieltä tuovaKaappi löysi eilen illalla paikkansa. Toistaiseksi. Pihakirppis on edelleen mukana vaihtoehdoissa mutta nyt näyttää jo paremmalta. Yö kaapin vieressä ei vain toiminut. Ei puisenkaan. Mutta nyt kun orkidea näyttää jatkavan kohti yhä kasvavaa kukoistustaan. (kyllä, saattaa olla että lopetan kukastani jauhamisen jo ensi viikolla mutta ei, en menisi vielä vetoa lyömään asiasta kuvat: torstai ja perjantai)
Ehdin pitkästä aikaan myös mukaan yhteiskunnalliseen pohdintaan. Kunnallisvaalirivejä kootaan, ohjelmia hiotaan ja puheenjohtaja spekulaatiot ovat ilmassa. Kiinnostavaa, josko tästä jaksaisi jo innostua itsekin.. Jos diggaa vaalikoneita, voi käydä testaamassa kenet näkisi itse sdp:n johdossa täältä. (ei, ei tarvitse olla puolueenjäsen tehdääksen testin)
Ja plussaksi tuli käytyä myös lenkillä. Kätevästi vaatteet vaihtoon Carusellin vessassa, reppuselkään ja Anderssonin & Kuisman kanssa lenkille. Anderssonilla on menossa ilmainen "viiden lenkin kokeilupaketti". Sen jälkeen voi itse päättää, josko ikinä enää haluaa juosta mutta nämä viisi ensimmäistä kertaa saa käyttää vapaaehtoisesti..öö..vahvalla suosituksella. (eli lenkkiaikaa ja päivää ehdotetaan kysymättä). Ja hyvin se meni tälläkin kertaa. Olen ylpeä A:sta vaikka alku varmasti onkin vähän tuskaista. Etenkin ne kohdat kun ponnarimimmit juoksevat ohitse mutta se nyt vaan on hinta joka tässä alkuvaiheessa on maksettava.
Mistä tulikin mieleeni, että voi kun joku maksaisi siitä että voisin järjestää oikeille aloittelijoille kuntoilu- ja juoksuryhmiä. Olen varma että psyykkaus/kannustuspuolella olisin todella pätevä, ja että päinvastoin kuin esim. koululiikunnassa, metodini ruokkisi liikuntainnostusta, ei tukahduttaisi sitä koko loppuelämäksi.
Omaa innostustani lisäsi myös viime aikoina minimaalisesti kohonnut hapenottokyky. Ensimmäistä kertaa tänä keväänä(vaikka haluaisinkin jo puhua alkukesästä) pystyin juoksemaan loppulenkin vapaaehtoisesti hieman lujempaa, ja ehkä jopa pieni innostus/toiveikkuus nosti päätään. " Kun ei nyt sitten vaan sattuisi mitään ".

ps.
Huomenna lauantaina SDP:n puheenjohtaja ehdokkaat klo 13.30 -14.45 Kolmen Sepänpatsaalla tapaamassa helsinkiläisiä.

7 kommenttia:

prepe kirjoitti...

Sain Paavo Lipposen vaalikoneesta. Tuomiojan ylimielinen läppä...?

norppa kirjoitti...

Koneet on nykyään kehittyneitä. Ilmeisesti toikin ohjelma jo tunnistaa Tarja Filatov ennakkoluulon.

Miika kirjoitti...

Mieki avasin eilen lenkkeilykauden Ranskassa. Se oli jossain säälittävän ja naurettavan rajamailla, mutta jostainhan se on kai taas lähdettävä. Tai ainakin yritettävä.

Ehkä käyn vielä toisenkin kerran =)

Loimaannorppa kirjoitti...

mun on miihkis kauheen vaikee kuvitella sua säälittävänä lenkkeilijänä.. jotenkin mulla vaan herää sellanen ajatus, että toi on sun tapa kannustaa mua ja yrittää luoda jotain motivoivaa yhteenkuuluvaisuuden tunnetta.. "ehkä" sä käyt vielä toisenkin kerran.. :)

hna kirjoitti...

Onneksi nyt on mahdollisuus tehdä vaaleista kiinnostavat. Kun ite tekee, niin tulee just semmoinen kampanja kun ite tekee!

Ja siis nythän tehdään yhteiskuntaprojekti, joka tähtää korkeammalle kuin vain ...mihin on totuttu.

Ei taas demarit tienny mitä voi saeurata, kun...

MinkkiP kirjoitti...

Sen kun otat yhteyttä urheiluseuroihin. Kyllä siellä kaivataan päteviä ohjaajia lajiin kuin lajiin. :)

norppa kirjoitti...

mutta kun ne "ei liikkujat" ei koskaan lähde minnekään urheiluseuraan. ne pitää hakea kotoa tai kaveripiiristä. sitten niitä vähän aikaa aivopestään, ja sitten ne lähtee sille kuuluisalle "ilmaiselle ensimmäiselle lenkille" jonka jälkeen ne onkin valmista kauraa.
Oikeastaan kyllä pitäis alkaa järjestää sellasia "suuret ikäluokat" liikuntakerhoja, sais ne kuntoon, ja tyypit pysyis vähän kauemmin työelämässä, eikä jäis isoille eläkkeilleen ihan niin aikasin. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...