lauantaina, toukokuuta 24, 2008

Norpan pihakirppis

Pihakirppis muutti yllättäen suuntaa perjantai-illalla kun kävin läpi hienomuotoisen ajatusketjun. Pakatessani kirppistavaroita ajattelin, että vien loput myymättömät sitten vieressä olevalle hyväntekeväisyyskirpputorille. Sekunnin päästä tästä tajusin, että olin ensin myymässä ns. parempaa tavaraa itse, ja sitten viemässä hyväntekijöille tavaraa, joka ei muille kelpaisi. Nopea ryhtiliike, ja ymmärsin, että voin olla hieman fiksumpi ja viedä kaiken suoraan Samariaan. En kuitenkaan olisi rikastunut myymilläni tavaroilla, enkä itseasiassa tätä menoa koskaan millään tapaa muutenkaan. Lopputulos oli kuitenkin sama. Pääsisin tavaroistani eroon, ja tavara lähtisi kiertoon. Ja ehkä jopa saattaisi jollakin tavalla hyödyttää jotakuta muuta.
Luonnollisesti kuitenkin tuin oman pihani kirpputorimyyjiä ja kävin ostamassa heiltä lampun. Raha virtasi taas kodista ulospäin mutta mieli on hyvä.

4 kommenttia:

hna kirjoitti...

Heiiiiii… Tietty joku nihkeilijä ja umpi pihi olisi myynyt kaiken - ylihintaan ja tinkinyt lampun hinnasta riittävästi.

norppa kirjoitti...

niin.. toiset yrittää pitää yllä parantoloita ja tukiasuntoja, ja vie hätäapua viroon, ja samalla mä mietin viereisellä pihalla, että pitäisköhän myydä 50 centillä itselle tarpeettomia tavaroita.. etenkin kun olen itsekin saanut ystäviltä välillä vaatteita.. huh, mutta oli vaan vähällä etten yksinkertaisesti tajunnut. onneksi sattui virtaamaan aivoihin verta oikealla hetkellä :)

Miika kirjoitti...

Jaahas, tämäpä selittääkin sen miksi kyseisellä kirppiksellä ei ollutkaan tuttuja myyjiä... Meni ylläri ihan pieleen =/

norppa kirjoitti...

Hei, pihakirppikselle tuli neljä kaveria. Ja kaikki onnistui soittamaan juuri kun olin hakemassa viimisiä kamoja ullakolta, enkä päässyt puhelimeen. Olin ullakolla varmaan vartin, joten ajoitus oli kaikilla loistava, eikä varmaan lohduta, että olisin ilahtunut tosi paljon jos oltaisiin pitkästä aikaa nähty!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...