tiistaina, toukokuuta 13, 2008

Kimppakivaa Seuriksessa

Taas yksi onnellinen ryhmäliikuntatapahtuma takana. Koska Länsiväylä sujui niin kivasti ja vähillä marinoilla niin oli enemmän kuin suotavaa tehdä kaunis kimppalenkki Seurasaareen näin rantakelejä odotellessa. Eikä tarvinnut kuin aika ilmoittaa niin porukka oli jo sitomassa tossunnauhojaan!
Ja hyvinhän se menikin. Joutsenet eivät tulleet ärhentelemään, eikä yksikään häiriintynyt kesyvilliorava kiivennyt kilahtaneena lahjetta pitkin. (ei, minusta kaupunkialueella eläviä eläimiä ei pitäisi ruokkimalla kannustaa häiriökäyttäytymiseen)
Tällä kertaa pisteet kotiin veti tosin ns. ensikertalaisempi Andersson, joka sykemittari punaisella ja piipaten veti mahtavan tunnin ja kymmenen minuutin puristuksen. Jaksoi matkalla esitellä vielä suomenruotsalaista vivahdetta juoksutyylissä ja hellyyttävän sinisilmäisesti uskoi, "että ne kovemmin juoksijat vielä odottaisivat seuraavan mutkan takana". Älä huoli Andersson, täältä noustaan vielä. Torstaina treenit Töölönlahdella. Ja tähtäinhän on syksyllä täällä. Espoossa.(mitä en kokonaan ihan vieläkään tajua)

5 kommenttia:

kuisma kirjoitti...

Juoksu meni vaivattomasti hyvässä seurassa. Yksin kun olen juossut tuon lenkin niin on tehnyt mieli kääntyä kotiin jo ennen Seurasaarta.

Yksi todella kiva piristys oli pyöräilevä pikku sankari, jolta juttua tuli taukoamatta esim. mennäänkö joku yö nukkumaan heidän pihan lehtiroskikseen ja otetaanko peitto mukaan sinne.. Välillä piti irrottaa pikkusankarin polkupyörääkin puusta kun se nyt vaan sattui jäämään jumiin siihen, mutta se ei herran menoa haitannut.

kuisma kirjoitti...

niin ja tietenkin kiitos kaikille lenkistä ja varsinkin lenkin järjestäjälle.

Anonyymi kirjoitti...

A tuota liikunnan iloa.
No kuisma kunhan se RB joskus jonain kuniina päivänä ehkä jo syksyllä 2017 sattuu postissa saapumaan niin voit lopettaa tuon juoksentelun ja ajella rauhallisesti fillarilla kuten herrasmiehet tekevät.

-törmänen

norppa kirjoitti...

Mielikuvituspyörä = turvallisn pyörä :)
Mutta eipä mitään, kiitos kiittämisestä Kuisma, ja kiitos osallistumisesta.
Ja sähän tiedät että vaikka mun vaatimaton dirttini on haukuttu etupyörästä takapyörään, väreineen päivineen, niin ainakin sillä voi ajaa. Joten jos haluat tänä kesänä ajaa pyörällä niin voit käydä Vallillassa lainaamassa Nopeaa Hopeaa!

Anonyymi kirjoitti...

Se kuisman vanha ja varastettu "nopia hopia" oli kyllä hieno peli. Tod harmi että joku pöljä pölli sen. On se eräänkin naisen hopia toki komee.

-törmänen-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...