sunnuntaina, toukokuuta 04, 2008

Kasvavaa energisyyttä

Valon mieletön lisääntyminen tekee myös sen että saa noin 50% enemmän asioita tehdyksi myös kotona. Petauspatja joka tavallaan oli 20 cm liian leveä kaventui kalanperkaussaksilla nopeasti oikeaan kokoonsa, patjan imurointi, vuodevaatteet koneeseen(pesu pesupähkinöillä), sänky kuntoon, uusi päiväpeitto päälle ja hoplaa - taas on norppalassa piirun verran ihmismäisemmän näköistä.
Taulut seinälläkin, eivätkä lattian rajassa irrallaan niin kuin yleensä, ovat tuoneet mukavaa ryhtiä. Oli myös vähällä ettei perjantaina kaupungilta jäänyt käteen kahta uutta taulua, "kun sulo vilenmäisesti olisi halvalla saanut" mutta onneksi jarrupoljin löytyi ajoissa. Samaan aikaan kun haaveilen myös uudesta sykemittarista. Jos isolle lenkille treenaaminen alkaa tosissaan, se saattaa kiilata "to buy" -listan kärkeen. Olen saanut jo Juden printtaamaan ohjelman yöpöydälleen, niin toivoa on. Espoon vieraat taas onnistuvat pakenemaan Åreen tuolloin mutta Kuismakin on luvannut alkaa treenaamisen "noin niinku seuraksi" niin saattaapa olla että tästä tulee kuin tuleekin juoksukesä.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

www.rantamaraton.fi

Tuohon asti pidetään aktiivisuus, energia, tavoitteet ja motivaatio huipussaan! (ainakin juoksun, kuntoilun ja liikunnan suhteen...)

norppa kirjoitti...

Fine, mä nyt ehkä annan periksi, ja taivun tohon rantavaihtoehtoon, etenkin kun ilmassa on ilmiselvästi muidenkin taipumista.
Nimm. on vain kokonaisia, ei puolikkaita

;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...