torstaina, heinäkuuta 31, 2008

Hissikohtaamisia

Työpaikkamme rakennuksessa on useampi kerros, joten liikkumiseen tarvitsee hissiä. Jo aloitusviikolla alitajuisesti totesin, että "onpas reippaan ja kivannäköisiä ihmisiä". Siis keskimääräisesti melko elävän ja pirteän näköistä porukkaa, eikä mitään loppuun palanutta peruskauraa -jengiä.
Tänään aamulla huomasin, että samaan aikaan hississä olevalla tytöllä oli hyvännäköinen farkkuhame. Kiva leikkaus, erikoiset napit, ja vielä hauska vyötäröresori. (hissimatka 5. kerrokseen kestää yllättävän kauan). Kävi mielessä sanoa asia ääneen, parikin kertaa, mutten vain saanut suutani auki.
Mutta sitten! Ruokatunnilla palattuani samainen nuori nainen tuli hississä vastaan ja eikun korjaamaan erhe. " Hei anteeksi, mun piti vain aamulla sanoa että sulla on tosi kiva hame". Johon tyttö ilahtuneena vastaa että " Eikun MUN piti sanoa sulle aamulla, että sulla on tosi kaunis mekko". Keskinäisen kehumisen -kerho oli löytänyt toisensa! Hän kysyi mistä olin ostanut omani, ja kehui lisää. Hän itse kertoi farkkumekkonsa olevan jo todella vanha, mutta vakuutin, että se oli ollut ehdottomasti säästämisen arvoinen ja sopi hänelle hyvin.
Toivotimme hyvää päivänjatkoa ja jatkoimme matkaa. Hymyilytti. Kannattaa sanoa kun on sanottavaa.

2 kommenttia:

Zepander kirjoitti...

Tää oli mainio juttu, kiitos :-)

prepe kirjoitti...

Tulee mieleen aikani kattilamyyjänä Stokkalla. Eräs neitiasiakas sanoi "Sulla on kivat silmät." Kiitin ja kehuin että hänellä on hyvä perse. Vai sanoinko...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...