sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

Paluu yhteiskunnan jäseneksi


Neljä viikkoa. Ei festareita, eikä terasseja. Jaa no, neljään viikkoon taisi sentään mahtua kaksi piipahdusta terassilla. Yksi pidempi Loimaan vierailu,yksi sukulaistytön vierailu täällä. Yksi pidempi pyöräily ja neljätoista kirjaa. Mökkeilyä. Autolla piipahdus Pietarsaaren korkeudella. Kaksi uutta siskoa. Vanhempia. Kaksi sushiateriaa. Yksi hajonnut puhelin. Kaksi syntynyttä vauvaa(ei itselle). Tyttö ja poika. Alennusmyyntiostoksia.(yksi palautus) Ei poistumista valtakunnan rajojen ulkopuolelle. Vähemmän hyttysenpuremia kuin yhtenäkään aiempana kesänä. Ei häitä, eikä hautajaisia. Puhelimen ulottumattomassa useita päiviä. Ei pelkästään hyvä asia koko ajan.
Aika meni hujauksessa. Olen ajatellut ja lukenut. Kun en ole halunnut ajatella, olen lukenut. Kun en ole lukenut, olen ajatellut.(tältäkö se siis tuntuu)
Luulen, että en edes alkoholisoitunut. Huomenna töihin. Onneksi kaikki muutkin ovat olleet pois neljä viikkoa. Ehkä ensimmäisen tunnin ajan puhumme hitaasti.

8 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Perässä tullaan, valitettavasti. Hienoa että joku on pystynyt välttämään terdet (ja muut karikot). Itselleni se on tuottanut huomattavia vaikeuksia...Ei muuta kuin BKT nousuun Norppa!

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

Hei, mä kuuntelin viime lauantaina entisten nuorten sävelradiota..kokonaan - ja luulen, että nyt on ehkä kuitenkin oikea aika palata.
Mutta oliks se niin, että pääoma on työntekemisen uhka..vai miten se nyt meni..vai työntekeminen on este pääoman kertymiselle.. ääh..palataan huomenna.

Anonyymi kirjoitti...

Nil-kka hie-no-na...

Nora kirjoitti...

Hei, mäkin kuuntelin entisten nuorten sävellähjaa viime lauantaina, kun ajelin Äitin autolla kauppareissulla. Eppujen haastattelu oli niin hauska. "Mä asun kotona, maksan jonkun verran vuokraa. Ostan omat ruuat, tai no en nyt kaikkea, muta kyllä mä toimeen tulen..." ;)

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

nora: mä kuuntelin samaa! ja tein vielä muistiinpanoja. (kyllä, muis-tiin-pa-no-ja) ne oli niin kilttejä ja sivistyneitä. syrjä analysoi miten ihmisen luonto on kuulua johonkin ryhmään, mutta vastusti kaikenlaista kiihoittamista toisia vastaan, ja erityisesti haukkui moraalittoman Suosikki-lehden. Yhtään v-sanaa tms. ei tullut.

anonyymi: niin kuin on aiemmin todettu, Loimaan yläasteen juhlasalissa ympyrää juokseminen tamburiinin tahdissa on tehnyt tehtävänsä. Kun sata vuotias voimisteluopettaja huutaa, että nilkan on oltava hienona, niin se on sitä myös 20 vuoden kuluttua. Once a lady, always lady ;)

Nora kirjoitti...

Upeaa! Muistiinpanoja! Se haastattelu kuulosti niin sivistyneeltä. Puhe oli rauhallista, vastaukset perustavanlaatuisia ja melkein kirjakieltä. Ei huutamista, ei vähättelyä, ei kiroilua, ei uhoamista!

Prepe kirjoitti...

Entisiä nuoria...

Norppa kirjoitti...

Ihme että ohjelmassa haastettiin kaikki Brucen konsertissa olleet..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...