tiistaina, heinäkuuta 15, 2008

Juhlapäivä - kirjatulva postiluukusta

Kirjaterveisiä! (taas vaihteeksi) Täytyy muistaa kehua kun on kehumisen aika. Löysin itseni puolivahingossa kirjakustantamo Sammakon sivuilta. Olin juuri lukenut todella hyvän Dan Rhodesin Kulta -kirjan(vuoden 2007 paras skottilainen romaani), ja selailin mitä muuta tuotantoa mieheltä oli tullut. Koska kesäaikaan, tai ylipäätään minään muunakaan aikana, mitään, ei pitäisi ostaa muualta kuin alennusmyynnistä, klikkailin tarjouksia - kohtaa, ja löysin kuin löysinkin muutaman heräteostoksen.
Ja kuinka ollakaan! Tänään kolisi postilaatikko niin ettei paremmasta väliä, ja kirjaa toisensa jälkeen putkahti lattialle. Loistavaa ja nopeaa palvelua. Tein tilauksen viikonloppuna, joku fiksu käsitteli sen heti maanantaina, ja kirjat olivat minulla kotiinkannettuina tiistaina! En ole mikään edistyksellinen ja postitilausten suurkuluttaja mutta onpa välillä ollut niinkin, että aivan tavallisen varastotuotteen toimittamiseen postitse on mennyt useita viikkoja. Tästä siis innostus ja kiitokset Sammakon suuntaan.
Itseasiassa kaikki viisi kirjaa löytävätkin tämän linkin alta.


Riku Korhosen
: Savumerkkejä lähtö harkitseville (tämä sen vuoksi, että Korhonen sattui kirjoittamaan lähiaikoina julkaistussa kolumnissaan, jotain ihan täysipäisen tuntuista, eikä tunnu laulavan ikuista itkuvirttä naisista, niinkuin kolleegallaan Arno Kotrolla *huokaus* on tapana)

Isopahkala@Terho: Intohimon hullu huhtikuu
(tämä sen vuoksi että Pahkalalla on ollut ennenkin aika...hmmm..reippaita runoja ja - runoja tarvitsee aina)

Juha Seppälän Super Market (tämä sen vuoksi, että ex-työkaveri Pöhkö jaksoi tuulettaa Seppälän puolesta mennen tullen, ja kuin näin tuon opuksen, niin se oli pakko saada.

Dan Rhodesilta klikkasin kotiin myös hänen esikoisteoksensa sekä kirjan Antropologia ja 101 tarinaa (alkuperäiskielellä, jokaisessa on ollut vielä 101 sanaa), jotta kunnolla saisin kaverin kirjoittamisesta kiinni.

Jotta päivä olisi tarpeeksi juhalllinen, ostin itselleni vielä CD:n (niitä on häpeällisen vähän), ja vaihtoehtoja olisi ollut monta, päätin kuitenkin aloittaa Johanna Iivanaisesta.

3 kommenttia:

kuisma kirjoitti...

Olipa nopea toimitus joskus ne vaan tulee nopeasti ja joskus kestää kuukausia, itse olen tilannut cdon.comista ja paketti tuli n. 2kk tilauksesta perille, mutta tuli kuitenkin.

Zepander kirjoitti...

Super Market lie Seppälän kirjoista, eh, luettavin.

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

no mä luulen, että mä saatan joutua pureskelemaan sitä parikin kertaa mutta nyt tuntuu että vihdoin kesästä johtuen on aikaa lukea seppälääkin kerrankin, joko ajatuksen kanssa, tai ilman niitä ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...