perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Piipahdus kaupungissa

Jäin ällistyneenä tuijottamaan edellistä tekstiä. Kirjoitettu tiistaina. Mitäh, sehän oli vasta eilen. Tai siis edellispäivänä..eikun. Mihin nämä päivät kiitävät..?
Nopea käynti kotona ja takaisin Lohjanjärven rannalle vielä muutamaksi päiväksi. Sitten onkin edessä paluu todellisuuteen, arkeen ja työelämään.
Kotona puhelin lataukseen. Taas pari päivää ilman toimivaa puhelinta tai latausmahdollisuutta. Alan jo tottumaan tähän. Siitä on jo useampi viikko kun pystyin lähettämään tekstiviestin puhelimella jossa kaikki kirjaimet toimivat ja ystävien nimet löytyivät puhelinluettelosta.
Hesarit lattialta ja kahvinkeitin päälle. Nopea vilkaisu tv:hen pitkästä aikaan. Lähetys pätki. Apu löytyi digitohtorilta: Itse suosittelen galvaanisen erottimen asentamista vastaanottimen ja antennikaapelin väliin. Selvä homma.. En lähde metsästämään galvaanista erotinta, mikä ikinä se sitten onkaan. Ehkä asia korjaantuu itsestään.
Mutta kuinka ihanaa onkaan piipahtaa ns. sivistysoloissa. Telttailu ja mökkeily on ihan superia. Ja mielestäni mitä lähempänä on ulkoilmaa, sitä paremmin nukkuu mutta kaikenlainen hygieniatoiminta on vain kerrostalo-oloissa huomattavasti sujuvampaa, helpompaa ja hmm..ei luonnollisempaa. Eläköön vesijohto- ja viemäriverkosto!

Jotkut haluavat mökit mukavuuksilla
Kotiliesi pohtii ekotehokasta mökkeilyä
Mökkeily kuluttaa enemmän energiaa - hesari

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...