sunnuntaina, elokuuta 19, 2007


Keli suosi lauantaina polttariseurueita. Aurinkoinen piknik Keijun kanssa sujui lämpimissä merkeissä. Ja oli samalla hauska seurata(tupakka ei kaunista morsiusasua..) Vanhassa kirkossa solkenaan hyppääviä hääpareja.
Polttarisankaria ei ehtinyt ihan ajoissa polttareihinsa mutta hyvin osallistui sen jälkeen kun taksi toi paikalle.
Aamiaisella oli skumppaa ja vaihtovaatteet valmiina. Onnellinen juhlamies oli hyvin tyytyväinen asuunsa..ja mikäs siinä oli ollessakaan. Glitteriä iholle, siipiä selkään ja eukkatossut jalkaan. (en mäkään tiennyt mitkä ne on ennen eilistä) Täytyy vielä kerran ihastella Hnnan upeita koristeluja! Keijun asusta tuli yksilöllinen ja kaunis! Oli ruusua ja harsoa ja kimallekiviä..eikä mitenkään "sinne päin" laitettuna vaan yksityiskohtaisen harkitusti.
Mukana juhlinnassa oli myös Keijun kummityttö Maire, joka ei voinut saunan äkätessään olla ponkaisematta ylälauteille levyksi. Mairen mielestä oli itsestäänselvyys.
Oli hyvä idea järjestäjiltä kutsua kummankin ystävät polttareihin ja vielä yhdistää juhlat. Todella monella on tänä päivänä kumpaakin sukupuolta olevia ystäviä, ja miksi jättää toiset poi
s perinteiden vuoksi. Häissä on hauskempaa kun on enemmän jo aiemmin tuttuja kasvoja. Ja kyllä oli hauska nähdä Keijua pitkästä aikaa. Keiju kuuluu myös kuulemma blogin lukioihin, ja totesi jännittävästi kuullostavani älykkäämmältä ruudulla. (ja tähän asti kun olin luullut ystävyytemme perustuneen aivosolujemme väliseen sinfoniaaliseen kommunikointiin)

Ja pieni sananen käyttäytymisestä..
Olen melko suppea ja usein teen johtopäätöksiä suoraviivaisesti. Yritän kuitenkin toisille järjestetyissä juhlissa muistaa, kenelle juhlat ovat järjestetty ja mitä onnistu
neet juhlat vaativat vieraalta. Suosittelisin samaa kaikille, sillä huhupuheiden mukaan on myös juhlavieraita jotka luulevat maailman pyörivän heidän ympärillään. Käytännön neuvo, jos ei pää kestä, kannattaa juoda vähemmän. Jos pää ei kestä sittenkään, kannattaa jäädä kotiin. Lahja on sekin että antaa muiden pitää hauskaa.

Mutta kuningasideat ovat aina kuningasideoita ja talven varalle lupasimme järjestää tanssiharjoituksia. Tyyliä ja lajia ei vielä päätetty mutta olimme varmoja että suosio tulee olemaan suuri. Mitä muuta tekemistä talvisunnuntaina voi olla kuin käydä kivalla porukalla huoltamassa kehoaan??! Arvelimme että joka kolmas sunnuntai olisi sopiva rytmitys. Enää pitää vaan löytää sali ja opettaja..
Lisää Eurytmiasta!

1 kommentti:

hna kirjoitti...

Tieks kun mäkään en kestä lukea noita Snellun jorinoita. Mutta sanoisin, että eukkaryhmä jos saatais kasaan niin sille pitäisi saada modernineukan joku osaaja, miel. saksalaisen koulukunnan, koska eräälläkin leirilläBerliinissä oli ihan todella törkeän siistiä eukkaa, jota ei tod sitten "voitu järjestää" Suomessa.

Eukka on siistiä jos on vaan oikea vetäjä. Oho, niinka kaikki asiat.

Vahavaa auraa ja kiitos eilisestä! MAire tahtoo järjestää saunaillan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...