torstaina, elokuuta 16, 2007

Täitä nolla

Kuinka ihanaa on että ei ole täitä! Joka päivä voi helpostikin löytää uusia ilon ja onnen aiheita. Tänään olen kiitollinen, iloinen ja onnellinen siitä ettei päässäni asu täiyhteisöä.
Ajatus lähti siitä että ensin niskani kutisi hieman, mikä saattoi johtua kaulakorusta jota intouduin käyttämään tavallista enemmän. Sen jälkeen tuntui että päänahkakin kutiaa välillä, ja koska en ole päänahka kutiavaista lajia, sain päähäni ajatuksen mahdollisesta muusta syystä. Ja koska tämä, ei niin viehättävä ajatus, alkoi vilahdella mielessä useammin ja useammin, piti asialle tehdä jotain.
Tänään marssin rohkeasti kampaajalleni esittämään murhettani. Hiljaa kuiskien hän katsasteli päätäni ja pyysi vielä kolleegansa avuksi. Kolleega veikin sitten minut tutkimustuoliinsa ja huolellisesti haroi koko päänahan läpi. Lopputulos - ei täitä. Sen sijaan ihana asiakaspalvelija laittoi rauhoittavaa seerumia päänahkaani elvyttävällä hieronnalla. Ihanaa ja rauhoittavaa! Syy saattoikin olla että olen aurinkoillessa polttanut pääni, ja runsas pyöräilykypäränkin(ei se kylläkään niiiiin runsasta ole ollut) käyttö on voinut kuivattaa ihoa.
Edistääkseni elpyämistäni päädyin ostamaan rauhoittavaa shampoota ja maksoin siitä 27 euroa. Siitäpä aloin miettiä mihin elämä on mennyt. 180 markkaa shampoopullosta! Melko kallista.
Tosin olen myös pehkoni kanssa todennut että vähemmällä pääsee kun käyttää kunnon tuotteita eikä yritä pärjätä halvalla.
Mutta täit ovat ihan normaali ja luonnollinen asia, eikä niistä pidä kuiskia tai hyssytellä. Vuodevaatteet saunaan tai pakkaseen, ja täishampoota päähän.. mutta olisi se ollut ruljanssi mihin en olisi mielelläni olisi jaksanut ryhtyä. Ehdin jo näkemään itseni sullomassa tyynyäni jääkaappini pieneen pakkaslokeroon..minne se olisi kuitenkin jäänyt..ja seuraavaksi olisin ollut vieraana ohjelmassa jossa ravitsemusterapeutti Hanna Partanen tulee räksyttämään ruokakaapin sisällöstä..
Päiväkodeissa ja kouluissa epidemiat ovat kuulemma tavallisia. Tosin itse en pahemmin vieraile kummissakaan urakalla mutta "tuli vaan mieleen".

2 kommenttia:

Cereal - Killer kirjoitti...

Normaali eli normin mukainen tarkoittaa sitä että yleisesti hyväksytty asia on voimassa. Täit eivät ole normin mukaisia ihmisen elämässä vaan poikkeus normista. Ne eivät siis ole normaaleja.

norppa kirjoitti...

onhan nyrjähtänyt nilkkakin "epänormaali tila" mutta sen hoitaminen on aivan normaalia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...