maanantaina, elokuuta 20, 2007

Runoja teltassa

En ole vieläkään täysin toipunut siitä, että Prepe kutsui minua runoista kiinnostuneeksi rekkakuskiksi.. mutta koitan päästä reippaasti tapahtuneesta yli, ja täten haluan LÄMPIMÄSTI suositella huomista Huvilatelttaa. Kahtena edellisenä vuotena on istuttu iho kananlihalla; välillä ääneen nauraen, välillä taas vähän liikuttuneena nieleskellen. Aivan loistavaa elokuista kulttuuriviihdettä:
Huvila-teltan Elävien runoilijoiden ilta
Tokoinranta, Hakaniemi klo 19–22
Göran Sonnevi kuuluu pohjoismaiden luetuimpiin ja kiitetyimpiin runoilijoihin. Suomeksi Sonnevia lukee Jyrki Kiiskinen. Rakastetuista sanoituksistaan tunnettu Aulikki Oksanen lukee otteita uusimmasta laulurunokokoelmastaan. Lavalle astuvat myös palestiinalais-hollantilainen
runoilija, näyttelijä Ramsey Nasr sekä ironinen lyyrikko Tuomas Timonen. Ramsey Nasrin tuotantoa suomeksi esittää Eino Santanen. Illan päättävät Kerkko Koskisen ja Tuure Kilpeläisen sävellykset Oksasen uusimpiin runoihin esittäjinä Vuokko Hovatta (laulu), Tuure Kilpeläinen (kitara) ja Pessi Levanto (piano). Tuomas Timosen esityksen musiikista vastaa Pasi Mäkelä.
Juontajana Nina Naakka
Liput 14€
Järjestäjät: Elävien Runoilijoiden Klubi/Nuoren Voiman Liitto ja Helsingin Juhlaviikot

2 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Perhana...Canaliltakaan ei tule Valiliigan matsia tiistaina. Minkä tekosyyn keksisin jotta vältän runoillan? Sopisiko se, että yleensä minun ja rekkakuskien kulttuurimieltymykset eivät kohtaa....?

norppa kirjoitti...

Itseasiassa mä luulen, että sä viihtyisit oikein hyvin runollisessa elokuun illassa, väliajalla punaviiniä maistellen, sivistyneesti mielipiteitä vaihdellen...
Mutta tietysti jos rahkeet riittää vain Canalin katsomiseen ja erään tietyn sanan toistamiseen niin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...