torstaina, elokuuta 02, 2007

Aasi oli aasi

Ruokatunnilla keskustelimme siitä millainen yleisöryntäys Korkeasaareen tulee kun kaikkien hurahtaneiden on pakko päästä katsomaan Tappaja-Kamelia.
Omasta mielestäni on luonnollista, että eläimet käyttäytyvät aggressiivisesti ja häiriintyneesti eläintarhassa. Etenkin Korkeasaaressa. Kaikki jotka ovat käyneet siellä tietävät, että eläimillä ei todellakaan ole tarpeeksi tilaa, virikkeitä tai muutenkaan kummoiset oltavat(lievästi ilmaistuna).
Arvostan työtä, jota Korkeasaaressa tehdään esim. kuuttien tai loukkaantuneiden lintujen hyväksi mutta mielestäni valtavan kokoisten villieläinten paikka ei ole ankeissa häkeissä.

Mutta takaisin asiaan. Sisäpiirin tieto kertoo, että ikävä hengenmenetyshomma oli aasin OMA VIKA. Kaveri oli kuulemma riehunut ja öykkäröinyt sekä mm. purrut kamelia korvaan ja potkaissut sen viikonloppuna VALLIHAUTAAN. Eläintarhan vierailija oli seurannut kyseistä vapaaottelua ihan normaalilipun hintaan ja ollut varma että kamelille käy huonosti.
Eli tässä on nyt sitten vähän ikään kuin saatu mitä on tilattu. Aasin ökkäyröinti sai ikävän lopun mutta niin voi käydä jos potkii ja puree isompiaan.
Korkeasaaren johtaja sanoi, "Luonnossa tapahtuu kummallisia asioita".(eläintarhasta puhumattakaan..)

2 kommenttia:

hna kirjoitti...

Joulupukkikin on sitä mieltä, että Korkeasaari on lakkautettava.

"Luulisi, että yhdellä valtiolla olisi varaa pitää parempaa eläintarhaa -- Alkaa olla ainoa pätevä selitys Korkeasaaren olemassa ololle se, että eläintarhat toimii geenipankkeina. Mutta vähän huono sekin taitaa olla…"

norppapa norppa kirjoitti...

Mutta JOS eläintarha toimisise edes geenipankkina..olisi silti kyseinen tarha enemmän "myyvempi". Turkin ideaparkissa pidetään koiraa metri kertaa metri häkissä pihalla. Mutta Leijonan kanssa se Korkeasaaressa on ihan normaalia. Joulupukki siis mukaan..rekrytointiin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...