keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Eräätkin naiset skandinaavissa huonekalujätissä


Eräätkin naiset menivät espoossa sijaitsevaan suurikokoiseen kodinsisustusratkaisuja tarjoavaan yritykseen. Kolmeksi tunniksi.
Eräskin mikko heitti, toinen eräskin mikko haki. Eräätkin naiset menivät sisään, kävelivät raput ylös. Jäivät istumaan ensimmäiselle sohvalle. Oli isot tyynyt ja pehmeä istuin. Istuivat siinä tunnin. Keskustelivat asiallisesti seksuaalisesta kanssakäymisestä. Ei keskenään, vaan eri sukupuolten välisestä. Olivat rakentavia ja pohdiskelevia. Välillä toivottelivat muita asiakkaita tervetulleeksi tutustumaan olohuoneeseensa. Ihmiset hymyilivät ujosti.
Sen jälkeen jatkoivat taas keskustelua. Lasten ollessa lähellä, eräätkin naiset käyttivät koodikieltä. "Sitten vaan "niks-naks ja näin". Sitä miettivät, että pitääkö sitä oikeasti siinä ohessa puhuakin, kun sitä naisten lehdissä toitotetaan. Ei tultu varmasti mihinkään lopputulemaan, todettiin että sopii varmaan toisille.
Tunnin kuluttua eräätkin naiset päättivät mennä ruokailemaan. Ottivat lihapullia ja kasvisnuudelia. Parani kun laittoi suolaa, pippuria ja ketsuppia. Mutta ilahduttiin kun oli olutta. Skandinaavisessa huonekalujätissä se maistuu kodikkaalta.
Keskustelu jatkui ruuan lomassa. Välillä katsottiin pihalla olevaa tramboliinityöntekijää. Näytti ruotsalaiselta ja oli ruskettunut. Ei kahdehdittu. Se haukotteli.
Haetiin toinen olut. Olisi ollut kahviakin. Päätyivät karhuun. Kesä ja kaikki.
Viimeinen tunti olisi mennyt myös kahviossakin mutta päättivät olla säädyllisiä, ja mennä ostoksille. Löytyi värivalot ulkokäyttöön. Mietittiin, että voiko niitä käyttää sisällä. Eivät olleet varmoja. Eräätkin naiset totesivat, että onhan sitä kesällä kuuma ulkonakin. Kukkaiset värivalot tulivat mukaan. Oli päätetty aiemmin että ei osteta turhuuksia.
Paluumatkalla pohdiskeltiin miten mukava paikka skandinaavinen huonekalujätti on noin niin kuin muutakin kuin käydä ostoksilla. Pitäisi useammin käydä istumassa.
Kotoa eräätkin naiset laittoivat vielä kuvia toisilleen. Värivalot olivat ikkunoissa.
Viiniä lasissa.

2 kommenttia:

maikki kirjoitti...

Propsit skandinaaviselle huonekalujätille edullisesta karhusta, joka maksoi vaivaiset kaks ja puoli euroa, kun keskustan baareissa joutuu maksamaan samasta aineesta jopa neljä euroa. Mietityttämään jäi, mitähän karhu ja kaverit maksaa lähikaupassa, aikoihin ei ole tullut hintoja vertailtua...

Tuupakan kautta täältä tähän niks-naks maikki

Nanna kirjoitti...

Nallukat huonekalujätin viileävitriinissä ovat kyllä olleet jättekiva asia, t. nimim. eräänkin remontin takia eräätkin ovat tehneet erinäisiä ekskursioita skandinaaviseen kippo&hyllymarkettiin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...