torstaina, elokuuta 09, 2007

Kaunista kesäpäivää 8.8.!Eilen järjestettiin ystävällemme "eräällekin aatelismiehelle" Kaunis kesäpäivä -yllätys. Mukaan oli valjastettu koko jengi koiria ja lapsia myöden. Kaikkia tarvittiinkin koska yllätyksen kohde yritti venkoilla, ja ihmetteli vain kuinka eräätkin ystävät käyttäytyvät hieman omituisesti. Nyt se hieman, oli se poikkeava osuus.
Alkuperäinen tavoite oli houkutella aatelismies tyttöjen kanssa Tapiolaan porekylpyyn mutta tämän kohde torppasi itse, ja oli pakko vaihtaa yllätys merenranta piknikkiin. Tämäkin meinasi olla vaikeaa sillä Meikun kallioilta Kohde päättikin lähteä Sanomataloon kamerakauppaan..jonka jälkeen hälytysvalmiudessa ollut joukkio hälyytettiinkin Carusellille. Carusellin sijaan Kohde yrittikin päästä bisselle laivalle mutta stressaantunut seuralainen Kuisma oli alkanut huutelemaan jo hätäpäissään ettei ole ikinä ollut muka Carusellilla, ja näin Kohde saatiin lähelle leiriytymisaluetta. (ja tässä vaiheessa järjestäjillä oli jo kaamea nälkä ja jano)
Mutta homma ei ollut vielä selvä. Terassilta Kohde yritti poistua kotia kohden aivan väärään suuntaan mutta sitten Kuisman ja Zihvon todellisella oveluudella pojat saivat pyörän nokan kääntymään kohti skedeparkkia ja TA-DAAAA! Siellähän oli burritot, kakku ja skumpat odottamassa "Kaunista kesäpäivää tässä vaan vietellään" -kohdetta!
Muutaman sekunnin hämmenyksen jälkeen totuus valkeni aatelismiehelle ja "perhanat" kaikuivat ilmoille mutta niin ilmestyi kasvoille myös iloinen hymy.
Emmekä me toki mitään syntymäpäivää toivottaneet, koska Kohde oli päättäväisesti jo pitkään yrittänyt salata syntymäpäiväänsä, mutta sitäkin useammin "kaunista kesäpäivää", ja hymystä päätellen aatelismies oli yllätykseensä tyytyväinen..vaikkakin porekylpy tyttöjen kera jäi kokematta..Ja olisikohan se sitten niin kivaa miehelle ollutkaan..skumppalasi kädessä..polvia, varpaita, ihoa, vaahtoa ja tyttömäisiä hymyjä...
Mutta tiedossa on jo että seuraavat juhlapäivät ovat 18.8. sekä 22.9. Paljon yksinkertaisempaa kun voi kirjoittaa kalenteriin, eikä penkoa matkanjohtajan syntymäaikalistoja.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...