tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Go hoitajat, go!

" Minä kuuluun liittoon ja seison sen päätöksen takana mitä liitto on tehnyt " sanoi uutisissa oululainen sairaanhoitaja kun häneltä kysyttiin osallistumista joukkoirtisanomisiin. Hemmetin hienoa!
Kaikki arvostavat aina hoitajia ja hoitajien työtä kun siitä kysytään gallupeissa mutta olisiko joku valmis luopumaan omista palkkakorotuksistaan tai -toiveistaan hoitoalan puurtajien hyväksi. Tuskin. Sympatiaa ja empatiaa löytyy vasta kun itse tai oma sukulainen on hoidossa, ja konkreettisesti nähdään mitä se arki ja mikä se hoidon tarve on. Ymmärrys ei lämmitä yhtä paljon kuin kunnon palkankorotus.
Ennusteet ovat synkät. Rahaa ei kuulemma ole eikä tule mutta ainut vaihtoehto taistella oman palkan ja oman työn arvostuksen puolesta, on tehdä se yhdessä.
Minulla ei ole valitettavasti viisasten kiveä siihen miten palkankorostukset rahoitettaisiin mutta teillä hoitajat on oikeus vaatia kunnollista palkkaa siitä mitä teette, ja toivon että jos joskus joudun sairaalaan, niin siellä minua hoitaisi työstään pitävä ammattilainen, joka saa työstään sen arvoisen palkan.

2 kommenttia:

Kuisma kirjoitti...

GO GO!!

Todellakin lisää liksaa. Työ jota teette on todella vaativaa ja erittäin raskasta. Tämänhetkinen korvaus työstänne ei todellakaan ole oikeuden mukainen. Vaaleissakin muistaakseni eräätkin lupasivat hoitajille palkankorotusta!!! Nyt vain odotetaan lupausten täyttymistä! Vai onko meitä äänestäjiä taas KUSETETTU!!!!

Loveiseverywhere kirjoitti...

Niin, ihmeellistä että nyt kaikki hallituspuolueet vastustavat pienipalkkaisten naisten tasa-arvo erää. Ennen vaaleja luvattiin vaikka mitä. Kuunnelkaa hoitajat
hyvää musaa ja nauttikaa elämästä vaikka politiikot potkivat välillä päähän.
Ei kyllä mun web-sivu mutta Love & happinestä

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...