torstaina, lokakuuta 25, 2007

Voihan blogin synttärit! (osa 1.)


Loimaannorppablogi täytti sitten eilen vuoden. Ja vaikka olin jo nähnyt mielessäni kirjavan mutta sitäkin edustavamman joukon nostamassa blogille kuohuviinilasillista, vuosipäivä meni työn merkeissä.
Blogittamisessa on hyvät ja vielä paremmat puolensa. Tulee kirjattua asioita, muodostettua mielipiteitä näppäimistön kautta, pieni muotoisesti pidettyä yhteyttä ja myös ihan huvin vuoksi itse tehtyä jotakin mikä viihdyttää, ja jaettua osittain sitä osaa hämärästä maailmasta, jonka nyt tänne verkkosivuille voi naputella.
Viime vuonna tähän aikaan olen käynyt 6.15 aamulenkillä(terkkuja G:lle ), juhlinut SKK:n kimppa synttäreitä ja ollut hyvin tietoinen maalisvaalien lähestymistä.
Vaalit olivatkin ainut aihe jolla saatiin näillekin sivuille vähän vauhtia ja kaksisuuntaista vaikuttamista.(kiitos osallistuneille - oli hauskaa)
Marraskuun lopulla sain Interwebin Jaken(ja welhon) avustuksella kotiin saakka, ja sen jälkeen peli onkin kutakuinkin ollut menetetty. Saman kuun puolessa välissä tuli riippumatto kotiin ja skimbamessujen aika meni hyvällä sykkeellä ja nauramisella.
Ja joulukuussa kotiin sai kiivetä tikapuita pitkin, työpaikka muutti, oli ihmisten syntymäpäiviä ja tehtyä uuden vuoden lupaus joka kielsi lupaamasta mitään älytöntä. No, se lupaus on...hmmm..pidetty..ainakin osittain.
Alkanut vuosi toi taas sekin paljon tullessaan. Tammikuussa täytiin Tahkolla ja hurmaannuuttiin uusista ystävistä.(aluksi ne kyllä yrittivät sätkytellä vastaan mutta ovat nyt kuukausien kuluessa sulaneet vähitellen), syötiin toukkia ja valmistuttiin vaaleihin. (tätä kirjoittaessa tulikin sitten eteen parin tunnin puhelut - terkkuja beibsit Hop! ja BW)
No jos nyt lyhennän tätä vuosikatsausta ja kerron että tämän blogin aikana on valittu uusi hallitus, mietitty suomalaisen miehen kriisiä, synnytetty uusia perheenjäseniä, valitettavasti menetettykin muutama, vietetty juhlapäiviä(keksittyjä ja oikeita), itketty epäonnistumisia, seottu onnistumisesta, retkeilty, löydetty ja hukattu. Postikortteja on tullut(ja myös hieno teline niille-terkkuja etu-töölölle). Pyöräkin vaihtui ja hiuksissa mallit ja väri.
Blogin mukaan vuoden kuluessa kulttuuriakin on harrastettu erilaisissa kokoonpanoissa, ja urheiluakin välttävässä määrin. Ja tulihan sitä ostettua sukset(kyllä, vieläkin paketissa)ja yksi lokki pelastettiin pihalta. Elkki ja kumppanit taas pelastivat pulun.
Tekstejä on kertynyt 462. Sanottavaa olisi ollut enemmänkin. Toki en myöskään jätä väheksymättä sitä tosi seikkaa, että toisinaan vähempikin olisi voinut riittää. Mutta välipäiviähän on ollut, ja aiheita sitäkin enemmän mutta tahtiahan voi aina kiristää.
Hyvää ensimmäistä juhlapäivää meille! Keitä me sitten olemmekin. Ja löytämisen iloa seuraavalle vuodelle. Tai vaikka huomiselle päivälle.

6 kommenttia:

kuisma kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Juhlimisen ohessa on hyvä panna merkille, miten pörssiyhtiö noudattaa "vastuullista markkinataloutta".Siitä huolimatta Onnea Blogille!

Nora kirjoitti...

Paljon onnea Norpan blogille! :)

norppa kirjoitti...

Kiitos, kiitos!!
Yritän olla menemättä polvilleen markkinatalouden edessä ja mennään edelleenkin sillä mitä on ;)

pöhkö kirjoitti...

Söpöä! Oot muuten oikeasti Jousimies, minä tiedän, ja olen aina oikeassa koska olen Rapu.

norppa kirjoitti...

Kauris. Piste.
" Vain erityisten helpottavien olosuhteiden vallitessa muut merkit pystyvät pitämään puolensa Kauriille. ... Jos tunnet olevasi oikeassa, sinun on Kaurista tyydyttääksesi todistettava se kylmien kovien tosiasioiden avulla. Mikään muu ei tee heihin vaikutusta. Jos olet hyvä käsittelemään tuollaisia lukuja, Kauris pysähtyy ja kuuntelee sinua. ... He ovat aina reiluja ja oikeudenmukaisia ja odottavat toistenkin olevan. Neitsyen tavoin he eivät yleensä pyydä enempää kuin itse ovat valmiit antamaan. Itse asiassa Kauris on valmis antamaan enemmän kuin hän saa. ... Kauris uskoo vakaasti, että jos kylvää hyviä tekoja, saa asianmukaisen sadon. - Richard B. Vaughan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...