maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Rinnat tapetilla

Enpä tiennyt aamulla herätessäni että tulen kirjoittamaan rinnoista mutta aihealue on ollut niin tapetilla, muiden toimesta, joten tunnen välttämätätöntä tarvetta jatkaa siitä.
En ole suoraan sanottuna kauhean kiinnostunut rinnoista(eikä?!). En katsele ja vertaile muiden naisten rintoja baareissa enkä salilla, en uimarannalla enkä oikeastaan missään muuallakaan. En vain koe rintoja kauhean kiinnostavaksi. Edes omiani.
Ei minulla niitä mitään vastaankaan ole mutta koen ne yhtä speciaaleiksi kuin käsivarteni, joita ilman en tietysti haluaisi olla mutta en myöskään kiinnitä niihin päivittäin hillittömästi huomiota. Uskon että käsivarteni ovat yhtä hyvät tai huonot kuin muidenkin naisten käsivarret.
Kyse ei ole vain rinnoista. En vain oikein innostu ominaisuuksien vertailusta. Joku on kuitenkin aina pidempi, toinen taas hoikempi. Jollakulla on symmetrisemmät kasvot, tai eksoottisemmat huulet. Kun lähtee sille linjalle että alkaa kiinnittämään huomiota siihen mitä muilla on ja itsellä ei, alkaa kilpajuoksu jossa ei ole voittajaa. Aina voisi olla enemmän, paremmin, hienompaa ja kauniimpaa. Ja vielä enemmän. Ja vielä hienompaa. Ja vielä parempaa. Ja vielä enemm---(well, u got the point)
Mutta siis rintoihin. Loppukesän Pärnun reissuilla tuli pitkästä aikaa kuultua paljon tissi-sanaa. Siis paljon. Eikä siinä ollut mitään pahaa. Sehän on vain hauskaa kun jokainen voi tutussa porukassa olla ihan oma itsensä sekä jakaa omia kiinnostuksen kohteitaan ja mieliaiheitaan muiden kanssa.
Tosin myös muutamissa viime juhlissa muuten niin herrasmiesmäiset sankarit ovat päästäneet vähän käytöstään repsahtamaan tällä saralla. Ihan jopa vain näin kavereiden kesken. Tämä on ollut melkeinpä jopa yllättävää koska käyttäytyminen on aiemmin ollut hyvinkin sukupuoletonta. Sinänsä tämä harmiton leikinlasku on vain poikamaista virnistelyä omalle hillittömyydelle mutta pidemmälle vietynä se saa pohtimaan asiaa vitsailun takana.
"Sulla on isot tissiiitt" ja "heiii, näytä tissiiiit" -huutelu kuullostaa jotenkin tutulta ja muistuttaa kummasti peruskouluajasta. Silloin kultaisella keskiajalla pojat kokivat asiakseen huomautella tytöille tisseistä ja perseistä, ja hauska idea oli myös esim. viivottimella kokeilla oliko tytöllä puseron alla rintaliivit. Fiksua ja toista sukupuolta kunnioittavaa.
Ja nyt ei tarvi käsittää väärin. Että olisin moralisti ja tiukkapipo(mitä tietysti olenkin) mutta ehkä se rintojen tuijottelu puhuessa tai vitsillä muutenkin, on vähän kulunutta ja niin nähty. Siitä ei ole enää kovin pitkä matka siihen "oho, hipaisempa ohi mennessä "vahingossa" rintojasi ohi kävellessä" -sikailuuun. Ja jokaisella tytöllä se on elämän jossakin vaiheessa edessä. Yllättävää siinä tänä päivänä on että kyseinen show jatkuu vielä aikuisenakin, ja ihan ns. sivistyneiden ihmisten kesken.
Eihän siitä niin kauaa vielä ole kuin ihminen tuli ulos luolastaan.

4 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Siis mitä sä nyt oikeen hitsaat hei...? Kamoon nyt!

norppa kirjoitti...

joo mut sulla on eri kun sä oot niin vapautunut blogittaja, että pystyt estottomasti kertomaan omasta kädestäsi kalsareissasi...

Anonyymi kirjoitti...

Oi, millaisenkohan keskustelun tämä kirjoitus (toki asiallinen) poikiikaan kun herra häiriintynyt ja neiti näpsä seuraavan kerran kohtaavat jossain kaupungin yössä.
Miten niin repsahdettu?

-törmänen-

hna kirjoitti...

Nämä kaverit pitäisi vahingossa unohtaa vaikka babybioon tai erääseenkin MLL:n perhekahvilaan saarivaltakunnassa…

Tissit. Itse niiden olemassa olon perimmäisin syy on todellakin ainoa asia mitä niistä ajattelee. Tuleeko maitoa, kuinka paljon. Riittävästi, tarpeeksi, rasvatonta vaiko rasvaisempaa… Imetänkö tässä - ÄÄÄÄÄÄÄ!! (lapsi huutaa)- imetän. Ei haittaa onko Hertsikan metroasema, Stockan kahvila, pysäkillä, rannalla, piknikillä, pururadalla…

Ja se on IHAN kauheeta, ihan tosi monesta. Ja ymmärrän.

Tissi on luonnollisempi vaikka H&M:n mainoksessa kuin vauvan suussa.

Viittauskin siihen, että rätin alla oleva lapsi saattaa olla rin-nal-la on monesta ihan IIIIK, ei kestä.

Ja tosi monesta tämmöisestä on kuitenkin fantusa heittää vähän sprägäreissä "Tissit, hehehe" -läppää, jota tod kuultiin jo alakoulussa ja kuultiin ehkä sielläkin ihan tarpeeksi.

MUTTA! Onneksi on BB-talo! Eikö siellä näy tissejäkin, jos siellä kuulemma shägäilläänkin!?

Mutta miltä mahtaisikaan tuntua ihan vieras ja karvainen käsi eräänkin kalsareissa?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...