sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

iisi like a sunday mooorniiiing

Huuuh, nyt alan ymmärtämään mitä iisit sunnuntaiaamut tarkoittavat. On melko miellyttävä vaihtoehto nukkua kerrankin pitkään, ja olla heräämättä aamuyöstä vaikka postinjakaja kuinka yrittää väkisin rusikoida sunnuntaihesaria luukusta(sen voisi jättää siihen kynnysmatollekin-taidanpa laittaa aiheesta lappusen)melkoisella räminällä. Pisteet yrittämisestä sinänsä. Tekee myös hyvää päättää ettei tee mitään, koska se jättää tilaa spontaanille piipahtamiselle jonnekin mutta ei edellytä kellon tuijottamista tai sykkeen nostattamista. Oodi ajalle! (tästäpä tulikin mieleen otto - joka voisi kirjoittaa muutaman rivin kyseisestä aiheesta, jos nyt yleensäkään käy enää näillä sivuilla piipahtelemassa)
Nyt sitten olisi aika koota se toinen aivopuolisko eteisen lattialta ja käydä haistelemassa syksyistä ilmaa.
Ja kiitos vielä vieraalle kukasta! Se on kaunis.

jk. Nyt kun pitkästä aikaa on taas jaksetaan mediassa tuoda esiin ammattikunnan sukupuolta ja korostaa astronautin naiseutta, taidanpa lanseerata käsitteen MiesIsä. Sekin mukavasti sävyttää kyseisen perheroolin sukupuolta. Hnna ja muut familjet, mites teillä elämä perheessä sujuu MiesIsän kanssa?

5 kommenttia:

Otto kirjoitti...

Tottakai piipahtelen, jopa viivähtelen. Oodi ajalle? Joku sanoo että aika on ainoa mitä meillä on, toinen että juuri aika meiltä loppuu kesken. Olet varmaan lukenut sen Papalagit-kirjan missä samoalaispäälikkö kertoo heimolleen mm. valkoisten aikakäsityksestä. Sen jälkeen oli melko haastavaa perustella itselleen minuuttiaikatauluja ja ratikkaan sprinttaamista. Onneksi lajimme on nopea unohtamaan ja siksi näinkin menestyksekäs:)

norppa kirjoitti...

sähän tiedät että mä oon se joka seisoo ratikkapysäkillä munakello taskussa...

otto kirjoitti...

ota nyt helkkarissa se munaswatchi pois taskustasi, se ollut siellä jo kuukauden ja luultavasti kuoriutunut...oletko saanut läksyt tehtyä?

norppa kirjoitti...

sä oot just tollanen "ootko saanut läksyt tehtyä" kyselijä! no en tietenkään ole!
saattaa kyllä olla, että ajatus on sentään kehittymässä ja olen varannut pe-la välisen yön panikoitumiseen. luotan siihen, että sulla on pastillit mukana.
ps. oliks se poissuljettu, että se ei voi olla paikanpäällä kehitetty pikaimpro?

otto kirjoitti...

ei kuule, enpäs ole sellainen...mutta aavistin ettet ole koska SÄ olet just tollanen pe-la yöpanikoija...kuka sitä tietää mikä on kirjoitettua ja mikä hetkessä keksittyä...

nimim. "aina pastilleja, harvemmin asiaa"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...