perjantaina, lokakuuta 19, 2007

Mihin katosi viikko?

Tuntuu kuin viime viikosta olisi kokonainen kvarttaali. Pari päivää sumussa antaa kummasti perspektiiviä aikanäkemykseen. Alkaa todella nopeasti tuntua ettei ehdi tekemään mitään, eikä näkemään ketään, vaikka ulospäin päivät ovat varmasti näyttäneet entisenlaisilta. Tänään juuri huomasin että olen vastannut parillekin ystävälle alkuviikosta että "mä hei soitan takaisin hetken kuluttua ja hetkessä on nyt mennyt päiviä". Katsotaan vastataako kukaan puhelimeen enää ollenkaan.
Viikko on mennyt asuntoasioita ja vähän muutakin pohtiessa. Oman osansa on vienyt myös sosiaalinen elämä(ihan niin kuin sitä olisi) mutta pitkästä aikaa jouduin esim. keilaradalle. Not my kind of cake vaikka hauska ilta ja hyvää settiä olikin. Etenkin se osuus kun löysi itsensä tiistaiyöllä Storyvillestä... ja keskiviikko aamulla aikaisin työpäivä alkoi palaverilla. (herätyskellon soidessa punnitaan todellinen tahtotila) Puhumattakaan siitä että jälkipelit käytiin seuraavana iltana kuohuviinin ääressä lokakuisella terassilla ja lähtihän se sokka irti sytyttymestä siinäkin. Kahden päivänä aikana tuli taas naurettua jopa vähän varastoon, vaikka kyllä siinä välissä ehdittiin käymään elämän perusasiatkin läpi. Nainen/Mies - Mies/Nainen.
Viikko alko myös Ruoholahdesta asunnonkatsomisella ja maanantaisi olisi sopparin kirjoittaminen. Saa nähdä mitä viikonloppu tuo tähän soppaan vielä tullessaan.. Parit synttärit ja yksi syysretkikin olisi tarjolla mutta nyt tuntuu, että paukut on aika vähissä. Sinänsä sääli, koska päässä on taas uusi tukkakin. Pituus ja värjäys on taas sellainen että, Eräänkin miehen mielestä olisin taas saattanut jopa laihtua muutaman kilon..Mutta kroppa ja pää huutaa raikasta syysilmaa ja lepoa, korkeintaan hyvällä venyttelyllä höystettynä.
Iloa ja happea viikonloppuun. Peace & Recpect.
Ja heiiii, siellä on yöllä kylmä. Laittakaa tarpeeksi vaatteita päälle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melkein kuulostaisi tuo "laittakaa vaatteitta päälle jos olette yöllä ulkona" lausahdus siltä että eräskin neiti olisi sitten hillunut liian vähissä pukineissa kaupunkimme yössä.... :-)

-törmänen-

norppa kirjoitti...

Eikun mä halusin vaan olla huolehtiva lähimmäinen kun kuulin säätiedotuksesta että yöllä on pakkasta, että te ette hilluis porukalla edes puolialasti kaupungimme yössä.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna sitten levyiltaan itähelsingin ghettoihin, voidaan hillua siellä puolialasti :-) Paitsi jos on kylmääääääääää


-törmänen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...