keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

"Mitä sä haluaisit meiltä?"

Tärkeisiin ja isoihin asioihin kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Kuulemma. Muuten voi tulla kiire ja saattaa tehdä hätiköityjä päätöksiä. Tätä logiikkaa käyttäen, olisi ihan hyvä jos ensin voisimme elää yhden elämän, tutustua siihen rauhassa, ja sitten elää toisen elämän ja tehdä sitä koskevat päätökset rauhassa ja tarkkaan punniten.
Juoksin kesken töiden uuteen pankkiin pyytämään lainatarjouksen. Jotta olisin fiksu ja järkevä. Aikataulussahan ei sinänsä ole mitään järkevää, eikä kesken töiden raha-asioiden järjestelemisessäkään mutta näillä raameilla..näillä raameilla.. 
Tilannetta helpotti kun ymmärsin eilen(vasta - tai jo), että pankille voi vain kertoa mitä haluaa, ja he voivat sitten alan ammattilaisina kertoa onko se sitä mitä he haluavat. Alussa ongelmana oli vain se etten tiennyt mitkä ovat haluamisvaihtoehdot. 
Jos aikaa olisi enemmän, ihan mielenkiinnosta haluaisin nähdä miten pitkälle tässä oltaisiin valmiita venymään, ja miten haluttu norpan pikkuruinen asuntolaina näillä markkinoilla olisi. Tänään vain säästin kaikkien aikaa kertomalla mitä minulle on tarjottu, ja kas kummaa,palattuani takaisin toimistolle, sähköpostissani odotti edellistä parempi tarjous.
Jos nyt päädyn tähän vaihtoehtoon, niin ainakin tuntuu siltä etten ole valinnut lainaani aivan tikkaa heittämällä ja täysin ottamatta selvää tarjonnasta. 
"Mutta haluaisin että lopettaisit erilaisten korkovaihtoehtojen tarjoamisen sekä sen hokemisen että "nythän korkotilanne on levoton"(niin on asunnonostajakin) ja käyttäisit oman koulutuksesi ja ammatillisen kokemuksesi asiakaspalveluun, ja miettisit mikä mielestäsi, oman yhtiösi palveluntarjoajana olisi minulle asiakkaana paras vaihtoehto ja tarjoaisit sitä hintaan joka ei ole tingittävissä vaan jo valmiiksi se paras mahdollinen"  Dänks.


6 kommenttia:

fogues kirjoitti...

ota niin lyhyt euribor viitekoroksi kun pystyt. kysy yliyötä tai viikkoa -> eivät tarjoa, joten päädytte 1kk. se on pitkällä aikavälillä edullisin.

Prepe kirjoitti...

Meinasin kirjoittaa, että pyydä foguesilta korkolupaus mutta täällähän se oli jo jakamassa varsinaissuomalaista viisauttaan. Se tietää niistä kaiken, vai voivatko tuhannet osuudenomistajat olla väärässä...?

Mene pankkiin töihin niin saat rahaa peruskorolla...

Pöhkö kirjoitti...

"pikkuruinen asuntolaina" - jännä tarkasteluvinkkeli!

Prepe kirjoitti...

Kaikki on niin suhteellista mainosalalla...

norppa kirjoitti...

ja nyt on tarjottu primea ja vuoden euroboria.
fogues.. miten sä pystyt nukkumaan yösi kun sä tiedät että tässähän voi vielä sattua jotain...

norppa kirjoitti...

prepe..mainosalalla mikään ei ole suhteellista. kysy vaikka pöhköltä..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...