sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Välähdyksiä HelmestäIlta Helmessä oli succee. Niin onnistunut kun se voi olla menetetyn ystävän muistobileissä. Huomattavasti enemmän naurua ja hyvää pelleilyä kuin itkua, ja porukka oli löytänyt hyvin tiensä mestoille. Ilmassa oli klassisen (hyvän)luokkakokouksen tuntua. Ja näin ollen itseoikeutettuna tuttuna alkudrinkkinä longislandiceteagulassimotherfucker.
Herra S oli tehnyt mieltä lämmittävän ja liikuttavan valokuvashown, ja muitakin fotoja katsottiin hymyissä suin. Myös Stonga.comin Himos-reissu video sai jengin virnistelemään useaan otteeseen. Kuvia on toisinaan räpsitty kuin sarjatulena, nyt myöhemmin niistä sadoista kuvista on erittäin iloinen. Ja kun niitä löytyy vielä vuosienkin päästä eri ihmisten koneilta, eri kansioista, tulee aina hauskoja yllätyksiä. (etenkin kun kyse on kylpyammeista ja eräistäkin miehistä..)
Temppukerho löysi toisensa vaikka pientä turneeväsymystä oli ilmassa.(hyvänen aika, vanhoiksiko tässä ollaan tulossa) Mutta loppujen lopuksi tiarat, hanskat, hatut, pipot ja jännittävät tanssiliikkeet vaihtoivat omistajaa.
Eikä kekseliäs ja sosiaalinen ihminen tarvi liiallisia virikkeitä. Eräätkin kaverukset vaihtoivat puuhastelun ilosta kokonaisia vaatekertoja. Kyllä suomalaisen miehen valkoinen masu on kaunis!
Myös KaunisSiskostenKynsistudio oli auki!(sekin poikien pyynnöstä) Olisipa hauska nähdä maanantaiaamulla eräilläkin työpaikoilla työkavereiden ilmeitä kun näkevät sankareiden kynnet. Ja pitihän sitä myös haastaa nuoret pojat karhu-kisaan ygösellä. Aikuismaista mutta niin hauskaa. Nimet tuli passiin.
Seuraavana päivänä löytyi kassista yhden talteenotettu puhelin ja yhdet..öö..uimalasit.
Tänään sitten onkin hehkutettu tipatonta lokakuuta. Tosin osa taitaa jäädä vain tipattomaan puolikuuhun, ja osa on luvannut lopettaa töissä juomisen.
Kiitos kaikille bileilijöille! Herra Iso P olisi ollut ylpeä syöksynoususta johon yhdessä, taas kerran, pääsimme. Ensi kerralla vielä enemmän asusteita, eriväristä kynsilakkaa ja vielä enemmän aikaa. Taas ei muka ehtinyt oikeastaan mitään, paitsi siitäkin saattaa mieli muuttua kun valokuvat näkevät päivänvalon...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei onko ne uimalasit tyylikkään vihreät ja muuteski ihanat?

-aristokraatti-

Anonyymi kirjoitti...

eikun sun vihreät "uimalasit" on Ms S:lla, multa löytyneet uimalasit ovat Zihvon..
- löytötavaratoimisto -

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...