keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

Murheellinen päivä.

Hiljaiseksi vetää.
Tänä aamuna keskustelimme metrossa siitä miten jos alle nelikymppinen kuolee traagisesti niin asiat jäävät aivan kuin kesken. Silloin emme vielä tieneet mitä iltapäivä toisi tullessaan. Ja vielä paljon nuorempien elämä todellakin jäi kesken. Epäuskoisuuden jälkeen tulee ällistys siitä miten sekaisin kaveri on ollut jo ennen tekoaan. Nettisivut täynnä oman ylivoimaisuuden ja darwinismin buustausta ja aseen kanssa heilumisvideoita. Palapelista on puuttunut useampi palanen.
Nuori mies on voinut huonosti, eikä asiaa ole huomattu tai siihen ei osattu puuttua. Pahoinvointiin, huonoon oloon ja masennukseen ei suomessa vieläkään osata puuttua, vaikka se on kansantautimme. Nyt se alkaa oireilla voimakkaammin nuoremmissa ja nuoremmissa. Tänään tuli valitettava ääriesimerkki siitä miten syrjäytyminen ja huonovointisuus voi nuoressa saada aikaiseksi.
Mutta mikään ei muuta sitä seikkaa että tuleva joulu on uhrien perheissä mustaakin mustempi. Surullista ja niin turhaa.

6 kommenttia:

kuisma kirjoitti...

kyllä hiljaiseksi veti ja pisti miettimään et what the F... mitä jengi oikeen kelailee, tehtyä ei saa tekemättömäksi ja mikä on ajanut henkilön siihen pisteeseen että menee tekemään jotain noin älytöntä?
-peace-

Prepe kirjoitti...

Moni asia tuntuu aika pieneltä tämän rinnalla.

fogues kirjoitti...

Vetää suorastaa vihaiseksi tuollainen sekoilu.. Murheellista, miten jenkkitouhuista kopioidaan yks-yhteen näitä nyt Suomessa. Aseet pois siviileiltä.

Ansku kirjoitti...

Ei voi muuta kuin ihmetella. Miksi on pakko vetaa viattomat sivulliset mukaan...

norppa kirjoitti...

Ihan totta, miksi meillä edes saa olla käsiaseita yksityishenkilöillä. En ole asiantuntija metsästyksessä mutta uskoisin, että hirvikantaakin harvennetaan muun näköisellä täräyttimellä.
Suurin vahinko tapahtuu aina viattomille sivullisille ja niille jotka ovat väärässä paikassa väärään aikaan.
Ja jos ei Myyrmannin tapaus vielä herättänyt, niin toivottavasti nyt kouluin ja lastentarhoihin pystyttäisiin kehittämään ennalta ehkäiseviä ohjelmia. Rahaa ja resursseja ei ole mutta on pakko kehittää uusia toimintamalleja ennen kuin meillä kokonainen uusi sukupolvia nuoria aikuisia kenen pää ei vaan kestä.

Otto kirjoitti...

Meillä ON JO sukupolvi jonka pää ei kestä. Muuttuiko jokin Myyrmannin jälkeen? Mä teen juttua siitä kun peruskoulu täyttää 30v ja kysyin tästä tapauksesta parilta kunnallispoliitikolta. Useimmat eivät halua vielä vastata, ne jotka vastasi, toistaa sanaa "yksittäistapaus". Minusta tässä alkaa olla jo aika pitkä jono "yksittäistapauksia".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...