maanantaina, marraskuuta 12, 2007

Lunta turuille ja toreille!

Hyvä hyvä, lisää vaan lunta! Saisi tulla alkajaisiksi vaikka tollaset puolitoista metriä, ja lähdetään siitä sitten rakentamaan lopputalvea. Ensinnäkin laudan kanssa olisi hauska päästä iltamäkeen, ja toiseksi, eikä yhtään pienempänä innostajana, korkkaamattomat murtsikkasukset odottavat käyttäjäänsä! Viime talven lumet kun hävisivät samana viikonloppuna kun sukset tulivat kotiin mutta ehkä tänä talvena ehtii ottamaan nekin kilometrit kiinni.. Mistäpä tuli mieleen, että saattaisi olla hyvä idea tallustella monoilla parina iltana pitkin asuntoa.
Valkean mukana myös kaupunki näyttää kauniimmalta ja ulkoilu saa ihan uutta puhtia!

4 kommenttia:

kuisma kirjoitti...

Lunta vaan lisää, ainakin minä odotan ihan fiiliksissä melkein jopa seinille hyppien, sitä milloin pääsen taas laskemaan. Lumi tuo myös valoa synkkään ja sateiseen syksyy. Itse odotan myös sitä innolla kun aurinko paistaa ja on muutama pakkasaste mittarissa AiAi sehän on 1 hienoimpia ulkoilusäitä.

Anti-lumi kirjoitti...

Paha, paha, pois kakkilumi! Koska ns. lumi muuttuu heti kohta loskaksi, niin olisi parempi ettei sitä tulisi ollenkaan. Jos lunta ei tulisi, niin ei myöskään tarvitsisi pilata vesistöjä maantiesuolalla tai tukkia viemäreitä hiekotussepelillä. Lumi on paha asia.

Eläköön ilmaston lämpeneminen!

Miika kirjoitti...

No ei todellakaan mitään metrikinoksia =/ Tai tokihan mäessä saa olla lunta vaikka lampaat söisivät, mutta kaupunkimiljööseen riittäisi vähän vähempikin.

Tai jos tuiskusta ja viimasta ja palelemisesta pääsisi ees eroon niin sekin riittäisi.

Nimim. kaamosmasennus.

norppa kirjoitti...

HÖPÖ HÖPÖ! Kaamos masennukseen auttaa myös valkea lumi + kirkasvalolamput. + todella hauskojen ystävien seura. Mäkin tiedän että sulla on miika esim. yksi todella vitsikäs, hauska ja humoristinen ystävä, johon verratessa oma elämä alkaa näyttämään melko siedettävältä.. ;)
Ja ilmastonlämpenemisestä.. oletan että tuo oli kirjoitettu ilman sen syvällisempää ja vastuullisempaa ajatusten kierrätystä maapallon tilasta mutta jos ei muuta niin Saimaalla norpat tarvitsevat hyvät hanget pesiään varten jotta poikaset selviäisivät hengissä tästä talvesta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...