perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Pesukoneprojektia pukkaa

Yritän nyt olla kuullostamatta mikamyllylältä mutta viimeiset kaksi viikkoa ovat imaisseet aimo annoksen energiaa. Omaa ansiostani on tietysti energian palautumattomuus, joka on johtunut täydellisestä liikkumattomuudestani, joka puolestaan on johtunut muka ajanpuutteesta tai ylivoimaisesta väsymyksestä(tai laiskuudesta).
Tänään sitten tuleekin lisäripaus hauskuuteen kun yritetään siirtää kaksi pesukonetta uusiin osoitteisiin. Ei mitään järkeä taas tässäkään hommassa mutta koska kierrätyskeskus ei hae, itsellä ei ole pakettiautoa ja kippari-kallen pinaattia, niin pakko se on pyytää vastentahtoisia vapaaehtoisia auttamaan. Lupasin ikimuistoisen illan, joka ei taas vähän aikaan unohtuisi, ja luulenpa että näin myös tulee tapahtumaan. En oikein itsekään osaa vielä kuvitella mitä tällä kertaa voi sattua!
Ai niin, ja tähän liittyen; jos ihmiset lotraisivat vähemmän veden kanssa ja käyttäisivät hellävaraisempia aineita, ja niitäkin vähemmän, putkistomme olisi paremmassa kunnossa. (huom. luonnontuotteet ja pesupähkinät) Asia alkaa todennäköisesti siinä vaiheessa kiinnostamaan kun -90 luvun taloihin tehdään putkiremontteja ja niistä joudutaan maksamaan. Entisajan putkethan kestivät senkin vuoksi että vedenkäyttö oli huomattavasti pienempää, eikä ihmisen tarvinnut uittaa itseään kymmenessä kemikaalissa tullakseen puhtaaksi(lue: teollisesti-tuoksuvaksi)
ps. eräskin lukija laittoi lauantaiyönä tekstiviestin, vain yhdellä kirjoitusvirheellä, jossa pyydettiin kirjoittamaan Helsingin joukkoliikenteestä, erityisesti siitä näkökulmasta kun kello on jo paljon ja haluaa kotiinsa, eikä pääse. Jos teillä on tähän aihealueeseen liittyviä kokemuksia, niin kommenttiboksissa on tilaa ja käsitellään asiaa laajemmin ensi viikolla!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Syytä huomauttaa että erästäkin lukijaa todella vihastutti kun 03.00 lauantai-sunnuntai vastaisena yönä lähti rautatieasemalta kokonaista 1 vaivainen 02N bussi kohti kalliota, pasilaa jne.... Tulijoita olisi ollut useampaankin autoon. VIIKONLOPPUNA/PIKKUJOULUsesonkina. Tämäkö se sitten on sitä julkiseen liikenteeseen panostamista?
Kuski löi tylysti ovat kiinni joutuen jättämään jengiä ulos odottamaan seuraavaa vuoroa koska autoon ei enempiä matkustajia olisi mahtunut. Kolkkoa touhua.

Ja noista satunnaisista näppäilyvirheistä on aivan turha huomautella. En minäkään kommentoi muiden hompsuista artikulointia esim. 3 aikaan yöllä juhlien jälkeen.

-törmänen-

norppa kirjoitti...

Juurihan sä kommentoit. Ja tällä kertaa myös artikulointia.
Mitä sä oikein nalkutat? Sähän kuullostat taas ihan Seumolta. Justhan mä nosti sulle tärkeän asian tapetille, jotta voitaisiin laajemmin pohtia sitä.

kuisma kirjoitti...

Niinpä niin ja joopa joo. Kävely kotiin ei tee pahaa baarin jälkeen, siinä samalla saa raitista ilmaa. Onko pakko mennä julkisilla / taksilla kun niissä on niin pitkät jonot ja varsinkin jos se pinna palaa siihen jonottaamiseen niin helposti.

Anonyymi kirjoitti...

Oi tarkennetaanpa nyt vielä että ei minulla pinna jonottamiseen ensimmäisenä pala, ei palanut tuolloinkaan, pääsinpä tuolloinkin vielä suht mukavasti matkaan. Vaan harmitti katsos ihan vaan kanssaihmisten puolesta jotka kyydistä jäivät katsellessani puoli kaaosta rautatientorilla bussin ikkunasta.
Ymmärrän että aina ei onnistuta ja että kaikkeen ei pystytä. Mutta ei se vuodesta toiseen voi tulla yllätyksenä että ihmiset suuntaavat viikonloppuisin keskustaan ja pikkujouluaikana vieläpä vähän normaalia sankemmin joukoin.

-joge

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...