tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Ei tunnu missään!

Aivan mahtavaa! Lähdin töistä hyvin puskevaan sivutuuleen ja vesisateeseen fillaroimaan kohti Reikiä tai Tauluja seinään -projektiani, ja huomasin yhtäkkiä, ettei vaan haittaa.
Vettä tulee, tuuli puhaltaa, eikä edes nappaa päästä. Ennenkuulumatonta! Normaalistihan tässä vaiheessa olisi pyörä lentänyt ensimmäiseltä ylikulkusillalta alas, ja olisin kävellyt yksilön kostona kierrokset ylilämpimänä kotiin..ja kastunut vielä enemmän mutta nyt vain pyöräilin hyväntuulisena eteenpäin. Hommat oli hoidettu, ei ollut kiire, ihan ookoo kamppeet päällä.. Vettä tuli ihan kunnolla ja tuuli yritti estää etenemistä - mutta ei vaan haitannut!
Hauskaa, etenkin kun vastaan tuli muutamia kohtalotovereita, joilla kasvoilla näytti säästä johtuen olevan astetta myrtyneempi ilme. I like ulkoilma!

2 kommenttia:

mikko tihkusateessa kirjoitti...

Mä tiedän ton tunteen joskus se vaan ei haittaa. Mutta on hetkiä jolloin se kannattaa pitää omana tietona eikä kailottaa kovaan ääneen, että mitäs pienestä tihkusta ei ota yhtään päähän!!! Jolloin se yleensä sitten kostautuu ja vettä alkaa sataa oikeen kunnolla ja varsinkin kun ei ole edes puolessavälissä matkaa.

minkkip kirjoitti...

HYVÄ NORPPA! Mä oon NIIN ylpee susta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...