sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

Lakkiaiset todistusta odottaessa

Ystävämme Andersson saattoi melko pitkään vireillä olleen opiskelunsa kunniakkaasti päätökseen, ja vielä Turussa. Tätä piti luonnollisesti juhlistaa. Helsingin Kalliossa. Päätimme pitää pienimuotoiset Todistuksen odottajais-juhlat ja lakkiaiset. Ruuan valimistumista odotellessa päivänsankari sai valmistaa oman sukkanukkensa! Hieno siitä tulikin. Kalakukkomainen.
Ruokana oli falafelpullia, hummusta, coucousia, pitaleipää, duqqaa, jugurttikastiketta, punajuurikeittoa ja emännän tekemä herkullinen mansikkakakku suklaaraitoineen! Kaikille maistui huimaa vauhtia, ja taas mietin miten ystävien pitäisi asua naapurissa, jotta yhdessä voisi ruokailla arkenakin. Merkille pantavaa oli että ilmassa oli myös yhä suurempaa kallistumista luomu- sekä lähiruokaan. Sitähän saa myös kotiin toimitettuna.

Ruuan valimistumista odotellessa päivänsankari sai valmistaa oman sukkanukkensa! (sukkanukkepaja on materiaaleineen on muuten tilattava tuote esim. töiden virkistysiltapäivään ) Hieno siitä tulikin.Kalakukkomainen. Loppuilta hujahtikin Trivialin parissa. Markku Aron Jestas Sentään biisin kappaleen tunnistin mutta Koonunga Hill viiniin alkuperämaasta ei ollut tietoa. Myöskään jokitietous ei ollut pöydässämme huipussaan. Lupasin viedä kaikki kesällä katsomaan Loimijokea.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...