torstaina, tammikuuta 21, 2010

Peitto korviin salilla

Uuden salin yksi parhaimmista puolista on luonnollisesti uudet kokemukset. Nyt olen ehtinyt tutustumaan pilatekseen, spinningiin, balletoneen ja chiballiin sekä jopa istuttanut vastentahtoiset lihakseni kuntosalilaitteisiin.
Tänään oli vuorossa chiball. En ollut aiemmin kuullutkaan koko lajista. Ajattelin vain että tähän alkustarttiin sopii myös rauhallisempaa kehonhallintaa, ja jos samalla vetreentyy mielikin, niin aina parempi.
Chiball tunnilla treenihuone oli miellyttävän hämärä, tunnelmaa oli tehostettu kynttilöillä ja myös musiikki oli miellyttävän pehmeää. Alustoina jokaisella oli matto, "jumppavälineenä" lasten pallon kokoinen värikäs ja pehmeä tuoksupallo sekä - varmuuden vuoksi viltti.
Liikkeet olivat pilatesmaisia. Hitaita ja hengityksellä rytmitettiin suoritusta. Eri tavalla tehokasta kuin esim. spinning. Koko tunti meni syvien vatsalihaksien etsimiseen, ja ilmeisesti etsimistä pitää vielä vähän jatkaa, niin syvällä ne olivat.
Loppurentoutuksen aikaan olin tirskahtaa kun ohjaaja yllätyksekseni kävi peittelemässä jokaisen(luulisin) kevyellä viltillä. Ajattelin, että kaikkien vähänkään stressaantuneen tai minkä tahansa hälinän keskellä aikaansa viettävän pitäisi päästä tuolle tunnille. Aikuisellekin tekee välillä hyvää että vain hengittää ja rentoutua, saatika että joku vielä peittelee. Hieman hassua mutta toimivaa.

2 kommenttia:

Nana kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta! Uskallatkos mainostaa millä salilla tuollainen chiball-tunti on? :D

Norppa, Noora kirjoitti...

Heippa Nana, tottahan toki. :)
"Mainostetaanhan" tässä blogissa kaikkea muutakin maan ja taivaan väliltä! Kyseinen sali tarjoaa myös ilmaista kokeiluviikkoa, mikä on musta aika jees-tapa päästä oikeasti kokeilemaan vastaako tarjonta ja palvelu odotuksia.
http://www.foreverclub.fi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...