torstaina, tammikuuta 14, 2010

Tapaus Hazard - Ludvig Borga

Kaarina Hazardista tuli jälleen astetta tunnetumpi kolumnikirjoittaja. Jopa niin tunnettu että nettikeskusteluissa hänen kotiosoitteensa julkaistiin tyyliin " täällä se muija asuu ". Kymmenettuhannet suomalaiset ovat osallistuneet tähän keskusteluun, joko kirjoittamalla, lukemalla tai perustamalla erilaisia tukiryhmiä.
En aio kirjoittaa Halmeesta sen enempää. Toteaisin vain, että suruaika tässä maassa on kaventunut ennätyslyhyeksi. Ennenkin on kaikista kirjoitettu kaikkea mutta useinmiten on jaksettu odottaa edes sen aikaa, että muste on poismeno-tiedotteesta kuivunut. En ota kantaa kirjoituksen tyyliin, Hazardiin tai Halmeeseen mutta ehkä ajoitus olisi voinut olla hieman hienotunteisempi.
Facebookiin on perustettu erottakaa/älkää erottako Hazard -ryhmiä. Oman yhteiskunnallisen kehityksen kannalta toivon, että pian perustettaisiin ryhmiä ja tehtäisiin ilmiantoja oikeastikin tärkeistä asioista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään hajua koko hlöstä tai kirjoituksesta... MinkkiP

Norppa, Noora kirjoitti...

Hyvä niin. Paljonhan tässä on mukana myös tahatonta/tahallista väärinymmärrystä. Joku oli myös sitä mieltä että tämä nostaa keskustelua median tasosta ja sananvapaudesta. Toivottavasti, mutta nettikeskustelun taso on ollut otsikoista päätellen ainakin nollaluokkaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...