maanantaina, tammikuuta 11, 2010

Punajuurivastaava polkee paikallaan

Tänään minut sai leveästi hymyilemään kutsu facebook-ryhmään. Usein nuo kutsut saattavat roikkua päiviäkin huomioimatta, mutta tällä kertaa kannatti. Klikattuani ryhmää, sen nimi olikin: Norpan Luomuryhmä. Nauratti. Ryhmä ei ole (vielä) kummoisenkaan kokoinen mutta se on hieno ja hauska alku kasvavalle luonnon ja puhtaan ruuan arvostukselle. Jostakin pitää aloittaa. Itseasiassa luulen, että tällä eleellä myös paikkailtiin hieman navel-appelsiini välikohtausta. Matkalla Lahden tapettipäivään takapenkiltä kuului luotaantyöntäviä ja ruokahalua vieviä kommentteja navel-appelsiineista. En ole koskaan edes ajatellut, että niissä olisi jotakin outoa. Saatika, että ne olisivat mutaatioita tai friikkejä klooneja, joissa on toisen hedelmän sikiö. Onneksi takapenkiltä löytyi myös vastaväittäjä, joka huusi anti-navelisitien olevan sairaita. Juuri kun olimme kritisoineet sitä ettei suomessa opeteta ihmisiä väittelemään rakentasti..
Norpan Luomuryhmässä minut oli  nimetty punajuurivastaavaksi. Muita nimettyjä on mm. porkkanavastaava, maa-artisokkavastaava(eikö lanttu ollut tarpeeksi hienostunut?), naurisvastaava ja perunavastaava. Hyvä juttu, että sain punajuuren sillä punajuuresta on vaikka mihin!
Tänään sain itseni myös elämäni ensimmäistä kertaa spinningiin. Johan sitä on tässä pari vuotta tullut mietittyäkin. Koska zumba alkaa vasta viikon päästä, lupasin itselleni tällä viikolla kokeilla uusia juttuja.Forever kuntoklubi oli lähettänyt ilmaisviikko-tarjouksen sähköpostiin, joten suuntasin askeleeni sinne. 
Eikä se hassumpaa ollut. Jos on siis pakko urheilla pienessä tilassa muiden ihmisten kanssa tunnin verran. Harmi vain, että musiikin laatua aina kompensoi volyymi mutta ei sitä paikallaan sotkemista olisi yksin kotonakaan jaksanut. Ei se siitä sen hauskemmaksi muutu vaikka voissa paistaisi. Lopettaminen tässäkin lajissa oli parasta ja tunnin jälkeinen miellyttävä sauna. Tosin ulos kävellessä ei meinannut jalka rappusissa oikein nousta. Minulla sentään oli kenkäni jalassa, päinvastoin kuin pukuhuoneessa olleella naisella kenen kengät oli viety...

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...