perjantaina, tammikuuta 15, 2010

Virallinen valvoja puuttuu

Vaikka peruskoulun viimeisestä luokasta on jo tovi , tuntuu silti välillä että olisi hyvä olla joku valvoja mukana. Tänään tein jotain mitä en ole tehnyt vuosiin. En ainakaan viiteen. Liityin nimittäin kuntoclubiin. Kyllä, nimet paperiin ja niks naks.
Sitä ennen viikon mittaan kävin tutustumassa spinningiin, mihin olin kuolla. Sekä punttisalin puolen cross-laitteeseen, johon olin kuolla, sekä tänään balletone-tuntiin, johon..no niin. Onneksi balletone-tunnille sain mukaan työkaverini sekä "täällä taas"-Juden, jonka kanssa olemme viimeisen 7 vuoden aikana löytäneet itsemme tunnilta jos toiseltakin. Myös niin balettitangolta kuin miekkailusaliltakin, upeista juoksuiloitteluista puhumattakaan. Tänään meistä jokainen muuten ihmetteli, miten ne suuret salin peilit voivatkaan näyttää kuvan väärin. Jokainen meistä on luonnossa kapeampi, sirompi, nopealiikkeisempi sekä sulavampi mutta ehkäpä salin peilin on tarkoitus vääristää, jotta ihmiset liikkuisivat enemmän..
No sopimus ei ole loppuelämäksi, ja sen voi jopa perua, joten ei tämä mikään loppuelämän sitoumus ollut.Nyt on mahdollisuus taas pitkästä aikaa tutustua todella erilaisiin tunteihin kunnolla, ja katsoa jospa sieltä löytyisi jotain uuttakin kivaa. Sitäpaitsi pukutilat ja sauna näyttivät todella siistiltä, bonuksena uima-allas.

Huomenna kirppikselle keräämään elämyksiä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MITÄ??!!! Ihmeiden aika ei siis ole ohi. HYVÄ NORPPA!!! Ja mäkin olen joskus käynyt balletonessa. Ei se niin paha ole. Kai... Zumba-analyysiä odotellessa, MinkkiP

Norppa, Noora kirjoitti...

Sepä se, sepä se!
Zumba varmasti tulee ja varmasti muistakin raportteja. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...