tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Kerjäläisoopperaa kaupunginteatterissa


Eilinen kulttuurikäynti oli suhteellisen menestyksekäs. Oli liput ja porukka, kaikki ehtivät ja löysi perille, sekä pysyi paikalla.
Kaupunginteatterin Kerjäläisooppera vakuutti. En ole suuri musikaalien ystävä. Makuni ei yllä aina arvostamaan kaikkia musikaalin hienouksia, etenkään viihdyttävyyttä, koska en aina viihdy. Ja silloin antaisin mielummin paikkani sellaiselle joka viihtyy, ja käyttäisin itse aikani vaikka nukkumiseen, koska nukkuahan ei voi koskaan liikaa.
Mutta että Oskari Katajisto osaa näytellä! Ja vieläpä hyvin. On sääli, että oskari katajistokin on ollut otsikoissa muista syistä kuin työnsä takia, ja välillä on pitänyt oikein pinnistellä muistaakseen että kaverihan on ammattinäyttelijä eikä "vain joku turhajulkkispuolikolumnistimukavähännäytellytkin jossain"
Sillä eilinen Oskari Katajiston suoritus oli vakuuttava, ihailtava, ammattilainen ja kantoi alusta loppuun saakka. Hyvä ääni, hallittu tilan ja paikan haltuunotto, yhteistyö näyttelijäkollegoiden kanssa.. Hyvä Oskari, hienoa että suomessa on vielä "nuoria" hyviä miesnäyttelijöitä. Onpa hauska nähdä mihin yllät kymmenen vuoden kuluttua.
Kiitos lippudiilaajalle ja kotikävelyseuralle. Tarinan opetus; Sivistynyt nainen yllättää joulupäivänä.

2 kommenttia:

minkkip kirjoitti...

Oskari onkin Kurikasta.

norppa kirjoitti...

no siinähän se vastaus tulikin. kaveri tulee siis pääsemään pitkälle.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...