sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Tiivistelmä

Nyt pitää kirjoittaa tiiviisti. ÄitiNorppa on iltaisin niin väsynyt, ettei kuulemma jaksa lukea pitkiä tekstejä. (Tosin, jos kolmekymmentä vuotta kuuntelisin samoja juttuja, en ihmettele vaikkei jaksaisi lukea otsikkojakaan..)
Turkuun päästiin Pasilan Perheen kyydillä. Kuski kiroili. Täytyy varmaan hankkia sille rentoutuskasetti autoon. Nousee pian verenpaine. Nuorella miehellä.
Kummipojan kanssa luettiin eläinkirjoja. En muistanutkaan miksi käärme luo nahkansa! Ja monen linnun poikasmääräkin oli jäänyt vähän hämärän peittoon, päästäisestä puhumattakaan.. Ostettiin myös synttärilahja. Vain muutamia viikkoja myöhässä.. Kummipoika sai lahjaksi haluamansa. Lego-aluksen..ehkä. Tai joltain sen tapaiselta se näytti laatikossa. Olen ollut viimeksi osaamistasoltani avuksi kokoamisessa n. viisi vuotta sitten..
Ja todistetusti, taas kävi selväksi, että vain junttiturkulainen sekoaa parkkipaikalla ja alkaa huutamaan naiselle, ja vielä viimeisillään olevalle raskaana olevalle naiselle. (5p. vihje= KÄYTÖSTAVAT) Dorka, juoksi kahden naisen perään ja aloitti lauseella: " ei kannata lähteä tollasella autolla jos ei sitä osaa ajaa.." IDIOOTTI. Olisiko riittänyt: "anteeksi, voitteko siirtää autoanne, koska olen hermoheikko ja avuton".
Mutta Loimaalla auringonkukatkin kasvavat kattojen tasalle, ja Porkkalan pyöräretkeltä ostettu koirapallo oli menestys. Isoäiti on edelleen jekuttaja.
Ja kummityttökin oli suloinen paljettihameessaan. Toiset osaavat pukeutua päivänokosillekin. Ja hei, kolme vuotiaalle ei pehmeitä paketteja. Paremmin kelpaa vihreä muovikello kuin leijona ja seepra tyynyssä. Virhe josta opin kerralla.
Ja Humppilassa on aarreaitta 80-90 -luvun korujen perään haikaileville..

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...