tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Mies miehestä

Naisen analyysi miehestä on lukijan mielestä aina naisen analyysi miehestä. Nainenhan ei voi olla objektiivinen saatika hahmottaa miehen maailmaa ilman leimaamista tai oman asemansa pönkittämistä. Näin saattaa joku epäilevä-Tuomas ajatella, joten annetaanpa suomalaisen miehen itse sanoa sananen suomalaisesta miehestä:
kirjailija Juha Seppälä:

Todellisuudessa miehet eivät ole alistetussa asemassa. Heillä on yhteiskunnassa ja perheessä valta. Miehet eivät ole miehiä, vaan lapsia. Heiltä ei ole lupa odottaa emotionaalista kypsyyttä, vaan mikrosiruja, bisneskonsepteja ja uutta konsolia formulaan. Psyyken feminiiniset piirteet ja vaatimukset on kiellettävä viimeiseen asti. Eheytymisen painetta on vastustettava miehisin keinoin. Miesporukoiden kokoontumisissa varjellaan sitä, ettei kukaan vahingossakaan pääse aikuistumaan. Regressio kulkee nimellä yhteisyys.

Leikki on miehen työtä. Naisten tehtävä on sallia ja mahdollistaa miesten leikki. Naisten osaksi jää paikkailla hölmöilyt miesten kilpailuvietin jäljiltä. Naiset siivoavat sotkut. Naiset ovat sijoittuneet terveydenhoito- ja sosiaalipuolelle, miehet sairauspuolelle. Miehet lupaavat vaalien alla naisille lisää palkkaa, todellisuudessa miehet lähtevät ajatuksesta että naiset pärjäävät kiitoksella.

Ja koko artikkeli jonka haluat käydä lukemassa täältä.

2 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Mutta kuten huomaat, me miehet olemme rehellisiä itsellemme...

norppa kirjoitti...

Vielä kun olistte kaikille muillekin..? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...