sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Saldo neljä ja kymppi soppari

Ensinmäinen "lenkkitreeniviikko" on ohitse ja saldo neljä. Olen tyytyväinen, se riittää tässä vaiheessa. Tänään näytti aamulla vähän huonolta mutta kun kerran oli päättänyt, ja jaksoi odottaa iltaan saakka niin sai tossut jalkaan. Munkan puistossa oli muitakin lenkkeilijöitä ja frisbeen heittelijöitä, ja oma olokin nousi melkeinpä urheilulliseksi.
Yksikään tämän viikon kerroista ei ollut vielä pitkä lenkki, minkä tyypilliseen tapaan voi tyhmyyttään käydä juoksemassa kylmiltääkin mutta olen hieman ajatellut tässä ajan kuluessa, että ehkäpä pienellä totuttautumisella monesta asiasta saisi siedettävämmän, kun sitä ensin hieman kokeilisi(ei, en nyt puhu siitä). Aleksis Kiven päiväksi ollaan sovittu "lenkkiporukan kanssa" kauden päättäjäishölkkäily (noralle myös tiedoksi), ja ehkä tuo Helsingin niemen ympäri kirmailu sujuu kitkattomammin kun sitä ennen on käynyt muutamia kertoja nostamassa sykettään.
Nyt tuleekin haasteellisempi vaihe. Rytmin säilyttäminen. Ensi viikosta jo ainakin neljä iltaa on täynnä ohjelmaa, mikä tarkoittaa joko aamulenkkiä tai iltamyöhäislenkkiä. Kumpikaan ei houkuttele mutta vaihtoehdot ovat vähissä. Motivoinnin lisäämiseksi, tai edes sen pienen herättämiseksi, lupasin itselleni lahjaksi kasvohoidon kun kymmenen lenkkiä on kasassa. Arvioin että se on pieni hinta paremmasta kunnosta, ja täydellinen win-win soppari itsensä kanssa.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Päivämäärä laitettu kalenteriin! :)

Hoppila kirjoitti...

Apua, tästähän tulee paineita! Ja tämän tästä saa kun ei lue Norpan blogia riittävän usein.... Nyt on jo menetetty viikko mahdollista harjoitteluaikaa ja kauden päättäjäisjuoksu lähenee. Jotenkin kuvittelin, että muutkin on yhtä lusmuja kuin meikäläinen. Mutta täytyy terästäytyä, ehkä jo tänään illalla...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...