perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Boa ja perjantai

Viikko on hujahtanut käsittämätöntä vauhtia, ja varsinaiseen akkujen lataukseen ei ole liiemmilti ollut aikaa, mikä on näkynyt myös unissa, jotka yö yöltä jatkavat samaa "Hieman hankalaa" -linjaa. Lisäksi kuulin että olin viime yönä kiusannut kaveriani hänen unessaan Boa-käärmeellä, ja selittänyt että se on ihan kiltti ja sen voi ottaa syliin, koska siltä on leikattu hampaat..
Mutta perjantaissa ollaan.
Muutamat lukijat ovat jättäneet blogin lukematta koska tekstit ovat niiiiin pitkiä, ja tämä viikko on tuonut helpotusta siihen. Paljon olisi ollut sanottavaa, mm. "Venäjä, Venäjä, Venäjä" asiastakin mutta ajan virta ei ole pysäyttänyt koneen äärelle tarpeeksi pitkään, jotta olisi ehtinyt kertomaan miten kaikki asiat olisi maailmassa hoidettava.
Mutta vahva huhu liikkuu, että tänään polku suuntaa Suokin suuntaan taiteen pariin Miihkiksen kanssa. Siitä onkin jo monta vuotta kun olemme tehneet yhdessä mitään järkevää.(if ever)
Uusioperheeni on myös tällä hetkellä katsomassa meille asuntoa. Ehkä. Yksi jäsenistä oli niin valtavan pahoinvoinnin kourissa että pelkäsi ettei pääse paikalle, toinen perheenjäsenistä ei taida olla vielä edes varma haluaako muuttaa perheeseemme ja kolmas joka jää asunnottomaksi, ei edes pääse paikalle. Lupaavaa mutta mielenkiintoista.

ps. ja kaikille niille lohdutukseksi, jotka ovat huolissaan siitä etteivät halua seksiä, on kuulemma ihan normaalia että esim. palavasta talosta pelastautuessaan ei halua seksiä, eikä kukaan ihmettele sitäkään (kertoo Olivia-lehti)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...