maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Uuteen viikkoon

Heräsin poikkeuksellisen aikasin. Tai useinkin herään mutta en hyvistä aikomuksista huolimatta kiskaise itseäni hereille arkitodellisuuteen aikaisin. Yö oli hieman rankka. Ajelin helikopterilla rahtilaivojen seassa, ja piti huolehtia siitä että kaikki laskuvarjohyppääjät pelastuvat.. Ehkä siksi olikin helppo nousta ja maanantaiaamu täällä tajuntatilassa tuntuu helpolta.
Keitin kahvia, luin lauantaisen Presso lehden(kyllä, tietullimaksut Helsinkiin tuleville, ja kimppakyytiläisille alennus) ja lähdin töihin ajoissa, rauhallisesti ja hyvillä mielin. Koska oli aikaa ja aurinkokin pilkahteli, kävelin vielä pari pysäkinväliä töihin ja ruokin hiljalleen herääviä aivosolujani hapella.
Tätä pitänee kokeilla joskus uudelleenkin.

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

No sulla on ollut kiireinen yö.. vierailit nimittäin myös mun unissani.
Mun (mä olin perheetön ja sinkku) kotibileissä oli tapettu joku ja sit sen ruumis oli piilotettu. Poliisi tuli tutkimaan ja meidät lopulta pidätettiin. Ahdistava uni.. Muistan että sä vedit verijälkien päälle mustetta, ettei ne olis näkynyt! ;D

norppa kirjoitti...

ei ihme että meni koko yö ihme pyörimiseksi ja tuntui ettei ehdi joka paikkaan!
no mut mä oon iloinen, että otin kuitenkin osallistuvan otteen, enkä vaan jäänyt nurkkiin piileksimään mutta ilmiselvästi mussa on kuitenkin ollut virkavaltavastustajaa.
Mikä oli ahdistavinta; se että sä olit perheetön sinkku, vai että joku oli tapettu vai se että mä menin heilumaan sen musteen kanssa pitkin sitä asuntoa? :)

Prepe kirjoitti...

Kävelit!?! Mitä pyörälle on tapahtunut? Joko se on rikottu/varastettu/tuunattu tai annettu Ambomaalle?

norppa kirjoitti...

Siis mä menin bussilla, etten olisi lähtenyt maanantaikoomassa turhan riehakkaiseen Fear Factoryyn.
Ajattelin huomenna kyllä laittaa kypärän päähän ja lähteä LänceAmstrongilla töihin! Että katellaan sitä leppoista ja rauhaisaa aamun tunnelmaa sitten huomenna..

Miika kirjoitti...

Meillä kun on melkeen sama työmatka ja mieki kaivoin monen viikon tauon jälkeen fillarin tuolta varastosta, niin voitais tässä joku päivä kattoa kumpi saa enemmän aikaiseksi läheltä piti -tilanteita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...