sunnuntaina, helmikuuta 17, 2008

Hyvää maanantaita ja parempaa elämää!

Tiedättekö tuon sunnuntaifiiliksen, jolloin ihminen alkaa tehdä suunnitelmia uuden elämän aloittamiseksi ja paremmaksi ihmiseksi muuttumiseksi? En ole tehnyt sitä pitkään aikaan, kunnes tänään ajatukset ovat alkaneet hakeutua niille radoille. Tyyliin; olen jo päättänyt että syön vitamiinini ja rautatablettini, enkä lopeta niitä kolmen päivän jälkeen vaan järjestelmällisesti toteutan kehoni vitamiinipitoisuuden kohottamisen. Samaan hengenvetoon olen pohtinut myös kulttuuriharrastusteni säännönmukaistamista ja niiden hyödyllisyyden optimointia oman kehityksen kannalta, urheilun päivittäisestä lisäämisestä puhumattakaan.. Kaikkitäyttäväisyyden lista on pitkä ja runsas. (Ja aivan turhaan.)
Mistä tuo kaikki kumpuaakaan?! Enkä usko olevani ainut joka on pyöritellyt mielessään noita samoja ajatuksia. Sekä nyt, että niin monta monta kertaa aiemminkin. Ja oi, miksi?
Maanantai on aivan samanlainen viikonpäivä kuin mikä muukin viikonpäivä tahansa, eikä mikään muutu hetkessä päättämällä. Päinvastoin, pitäisi päättää asioita hyvin vähän kerrallaan, ja hyvin pienimuotoisesti, jotta kehityksen suunta olisi oikea ja tulokset toivottuja.
Sitäpaitsi, kun mennään taas Ilon kautta tähänkin viikkoon niin eiköhän se loppukin järjesty.

Mutta ihan muidenkin maanantai-intoilijoiden iloksi(terveisiä Vihtiin) Fitness lehdestä löytyi Terveyden 10 kulmakiveä, joissa näytti olevan ihan järkeäkin, ja jotka jokaisen olisi hyvä tsekata aina välillä.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...