tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Torttua ja pullaa

Tänään voi valita, tai ottaa kumpaakin. Runebergin torttua tai laskiaispullaa.
Edellisen kerran laskiaistiistai on ollut Runebergin 52 -vuotissyntymäpäivänä. Silloin oli vuosi 1856.
Herkullista päivää, tortun tai pullan ja mantelimassan tai hillon kera!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun päästiin asiaan eli herkutteluun, niin Loimaannorpan kannattaa ehdottomasti vierailla Avikaisen leipomossa Franzeninkuja 10:ssä. Ei sinne ole edes pitkä matka Vallilasta.

Samalla voi tsiigaa näkyykö Villiä kulmilla.

norppa kirjoitti...

Lähiseutuvinkit ovat aina lämpimästi tervetulleita- Lupaan tsekata Avikaisen ja pongata Villin!

cartsa kirjoitti...

Tarkennus, vaihtoehdot ovat:
1) Runebergin torttu
2) Laskiaispulla
3) Hillopulla

Laskiaispullan voi nauttia kylmänä ja kuivana, sellaisenaan siis (hätätilanteessa ok).

Vaihtoehtoinen tarjoilutapa on seuraava. Lämmitä tilkka maitoa, kaada maito syvälle lautaselle, laskiaispulla maidon päälle ja syö koko ihanuus lusikalla. Mums!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...