maanantaina, helmikuuta 18, 2008

Tukka hyvin, kaikki hyvin

Herätyskello soi kuudelta. Kampaaja seitsemältä. Kesti hetken hieraista unihiekat silmistä mutta loppujen lopuksi aikainen hiusprojekti vain hymyilytti. Oli oikeastaan aika mahtavaa istua jo seitsemältä capuccino-kupillisen kanssa viehättävässä ilmapiirissä kiiltäväpaperisia lehtiä selaillen. Hiljaista ei tosin ollut kauaa koska ennätykselliseen aikaan, puoleentoista tuntiin, vaihdettiin kummankinpuoliset kuulumiset häineen, muuttoineen, remontteineen, thaimaa-matkoineen + noin 25 eri tärkeää aihetta. Eikä vähäisempänä esim. Inno-Markon puuttuminen Inno-ohjelmasta ja tuuraajaan päätös maalauttaa asiakaan seinä punaiseksi, juuri kun asiakas on kertaalleen sanonut että "hänen punainen kautensa on jo ohitse".
Tämän kaiken lisäksi sakset viuhuivat ja väri kirkastui. Pitkällä linjalla jatkettiin. Kultatoffeisempi väri, kevättä kohden. Väittäisinpä, että samalla taisi kirkastua jopa ajatus.

4 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Foto olis kiva ylläri...!

BTW: oletko liittymässä demarien puheenjohtajakilpaan vai liittyykö tämä kampaajalla käynti vain normaaliin haluun miellyttää vastakkaista sukupuolta?

MinkkiP kirjoitti...

Mä joudun odottelemaan vielä ajatuksen kirkastumista ensi viikkoon...

norppa kirjoitti...

mulla on prepe sellasia uusia tarrakuvia.. ja mä tiedän missä sä asut..

minkkip: sun ajatushan on jo kirkas!
muista kertoa PääHeadresserille että me ollaan suunnittelemassa matkaa.

Nora kirjoitti...

Mun kirkastus tapahtuu torstaina... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...