sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Muista puhdistaa hampaiden välit

Loimaan vierailun aikana ehdin piipahtamaan myös Pulinalla. Tällä kerralla kaivoimme laatikosta esiin yhdeksänsien luokkien yhteiskuvan, ja hyvänen aika, olimmepa me pikkukaupungin kasvatit...eeh..raikkaita ja innokkaita. Lähes kaikkien nimetkin muistuivat vielä mieleen, jos ei ihan sukunimineen päivineen niin jollakin tasolla kuitenkin.
Pulinan luona tulee aina virkistävästi monta ajankohtaista ja tärkeää asiaa esiin. Muutamassa tunnissa ehditään käymään läpi niin liikunta, ruoka kuin niksipirkkavinkit. Aiheista kirjoittaisi viikon. Pulina on aina niin aidon innostunut ja jollakin tavalla käytännön toteuttaja asioiden kanssa. Mutta kun tiedän että esim. maanantai aamuisin ei kuulemma jaksa lukea montaa riviä,
otetaan nyt aiheeksi hammaslanka.

Hammaslankaahan pitäisi käyttää vähintään kerran päivässä. Hampaiden väleihin jää bakteereita ja monet hampaiden sairaudet alkavat juuri niistä. Sen lisäksi, että hammaslääkärissa käynti ei ole ilmaista, se on monelle vielä pelottavaa sekä kivuliasta tai epämiellyttävää. Helpointa ja edullisinta on mahdollisimman hyväkuntoisten hampaiden hoito. Mutta hampaiden välejä voi puhdistaa myös hammastikuilla tai erikoisharjoilla, riippuen ihan siitä millaiset hampaiden välit ovat. Pääasia että ne puhdistaa. (eräskin norppahan on ollut edellisessä elämässään hammashoitajana imagine that!)

Ja olihan Kuningaskuluttaja tietysti jo testannut hammaslangat aikoja sitten. Tässä tulos.
Eräänkin naisen kommentteja odotellen. ;)

Testivoittaja on lähes halvin:
tuote hinta
Oral-B Satin Floss 1,8 e /kk
Jordan Expand 2,2 e /kk
Jordan Basic 1,7e/ kk
Jordan Miracle 4 e /kk (jatkossa 1,3 e / kk)
Oral-B Humming Bird 13 e /kk (jatkossa 6,9 e / kk)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen päätynyt ihan samaan tulokseen omissa testeissäni kuin kuningaskuluttaja, Oral-B on paras:) Oli kiva nähdä ja jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä. Tällä kertaa ei saatu sentään perinteistä krapulaa aikaiseksi, vai miten Norpan kävi?

T:Pulina

p.s. mä yritän parantaa tapani

norppa kirjoitti...

Eikun itsekin ihan ihmetteli miten hyväkuntoisena sitä voikaan pyhäaamuna herätä 90-luvun vesisängystä.
Täytyy jatkaa seuraavalla kertaa vielä lisää granaattiomenista ja jamieolivierista!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...