perjantaina, helmikuuta 29, 2008

Kosinta 2008


Tahdotko Sinä, kriisistäsi selvinnyt suomalainen mies _______ ______________ (oma nimi tähän) tulla aviomiehekseni, ja rakastaa minua sekä hauskoina, että joskus vähän totisempinakin päivinä? Niin, ja myös niinä päivinä kun et ole aivan varma kumpi päivä on kyseessä.    

Jos tämä nyt kuitenkin tuli vähän äkkiä, ja hetkellisesti epäröit niin sovit kyllä aviomiehekeni, jos et polta, et käytä huumeita, sinua ei ole tuomittu rikoksesta, et ole jo naimisissa/avoliitossa/vakituisessa seurustelusuhteessa(myös se lasketaan, että nainen joka asuu kanssasi luulee niin)
Hyvä olisi jos myös kävisit töissä niin aikasi ei tulisi päivisin pitkäksi minua kotiin odotellessa, ja voisimme hieman jakaa myös yhteisen rakkautemme aiheuttamia kuluja. Ei tämä tietysti ihan välttämätöntä ole.
Harrastuksista en ole niin tarkka mutta elämä on opettanut, että olet kiinnostavampi jos sinullakin on suhteen ulkopuolisia kiinnostuskohteita(ei, valitettavasti en puhu nyt muista naisista - sitäkin on kokeiltu mutta se ei pidemmäin päälle toiminut), esim. urheilullinen tai kulttuurinen harrastus. Yhteiselomme sujuisi myös jos sinulla on jo valmiiksi ystäviä, vaikkakin tulet saamaan niitä roppakaupalla myös minulta. Se ei myöskään ole optio vaan annettu tekijä kaikkine sateenkaaren väreineen.
Mukava olisi myös jos pystyt syömään muutakin kuin pelkkää jauhelihakastiketta ja salamipizzaa. Pystyn kyllä elämään sen kanssa, että yhteisessä jääkaapissamme on metvurstipakettisi mutta kokisin, että elämme olisi vielä ihanampaa jos voisit innostua laittamistani ruuista, vaikka ne sitten olisivatkin hieman eri mihin yleensä olet tottunut. Jos saa mennä yksityiskohtiin, niin aivan parasta olisi, jos oluen lisäksi pitäisit myös valko- sekä punaviinistä, ja pystyisit erottamaan nämä kaksi toisistaan.
Avioelämän velvollisuuksista vielä... Vaikka kiihkein nuoruuteni saattaa olla ohitse, pitäisin tärkeänä, jos näkisit minut myös innostavana naisena, ja olisit valmis osoittamaan minulle myös runsaasti fyysistä huomiota. Ymmärrän, jos se päivittäin tuntuu kohtuuttomalta mutta pääasia ettei ajatus kaikenkaikkiaan tunnu sinusta vastenmieliseltä. Jos taas yhteiset vaahtokylvyt shamppanjan kera tai pitkät yhteiset kokovartalohieronta tuokiot tuntuvat sinusta sopivalta tavalta rentoutua yhdessä, näkisin että meillä on hyvät mahdollisuudet viihtyä ja onnistua luomaan jotain pysyvää. 

Niin, että Tahdotko?


5 kommenttia:

MinkkiP kirjoitti...

Ostin sinulle juuri teemaan sopivan kirjan. En valitettavasti malta säilyttää salaisuutta huomiseen, koska mielestäni kirja (ainakin sen otsikko) sopii niin loistavasti tähän teemaan. Kirjan nimi on: "Kuvittele itsellesi mies". Nähdään huomenna!

Anonyymi kirjoitti...

"Jospa se joku tulisi, joka mun katalan naisi sekä kurjan korjoaisi näiltä ouvoilta ovilta veräjiltä vierahilta"-kanteletar-

Ilse Niekka ja Päivi Petrelius; Suomalainen vanhapiikuus:Tutkielma
naisen naimattomuuden kulttuurisesta määrittelystä
;))
P?

Anonyymi kirjoitti...

"Niin, että Tahdotko?"

En tahdo.

Prepe kirjoitti...

Sori, liian paljon vaatimuksia.

norppa kirjoitti...

Prepe, ei se mitään. Musta on tullut vähän tällanen rajottava. Mut kerro, oliks se toi työssäkäyminen vai valko- ja punaviinin erottaminen mistä tuli sulle kynnyskysymys?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...