tiistaina, helmikuuta 19, 2008

Kiitos kantavalle suomalaiselle miehelle

Suomalainen mies on ihana(0n kyllä nainenkin). I-ha-na. Pidän suomalaisessa miehessä monesta asiasta. Hyviä puolia ja ominaisuuksia löytyy toki myös ulkomaalaisista miehistä mutta keskitytään nyt kotimaiseen versioon.
Koska kehumista ja hyvien asioiden sanomista ei ole koskaan liikaa, haluaisin kehua tänään miestä. Ja erityisesti auttavaa ja kantavaa sellaista.
Kantaessaan moni mies vain sattuu olemaan parhaimmillaan. Ihanne tilanne; vahva fyysinen suoritus, saa asiat tapahtumaan, ei tarvitse edes puhua ja on vielä suunnattomaksi avuksi. Kantaminen vain niin sopii monelle miehelle. Kantaessaan mies pystyy olemaan korvaamaton ihailun ja kiitollisuuden kohde. Kantavalle miehelle nainen pitää ovea auki ja kiittää mielessään taivaan isää isoin kirjaimin jumalaisesta kantoavusta.(kyllä, tapahtui tänään)
Nainenkin pystyy kantamaan, kyse ei ole siitä. Keskustelimme juuri tänään siitä miten tasa-arvoa on se, että kukin tekee sitä mihin ominaisuudet ovat parhaat. Esim. jos joku on vahvempi ja omaa vielä paremman kantamistekniikan, niin miksi ei voisi pyytää apua.
Hienointa tässä mies/naisaselmassa on se että, kenenkään ei ole pakko(paitsi jos naimisissa) kantaa toisen puolesta mitään. Kantaminen perustuu täysin vapaaehtoiseen suostumukseen avuksi olemiseen. Sinänsä kantaminenhan ei ole maailman houkuttelevinta. Kannettavat asiat ovat raskaita, usein niistä saa vielä huonosti kiinni ja niitä voidaan kantaa paikkoihin missä ei ole edes hissiä.
Kuten tänään. Varoitusaika oli todella lyhyt ja pöytälevy sitä kokoa ettei paremmasta väliä. Mutta kuin ihmeen kautta, homma järjestyi ja välit apujoukkoihin tuntuivat säilyvän projektin loppuun saakka. I-ha-naa. Nyt Valkassa on pöytä - tai oikeastaan jättiläiskokoinen jalallinen leikkuulauta...
Kiitos - suomalaiset kantavat miehet! Ilman teitä elämä olisi paljon vaikeampaa, surkeampaa ja eritoten raskaampaa.
ja muutto yms. muusta kantojelpistä special thanks to seuraaville suomalaisille miehille: jude, jake, törmänen, etu-töölö, sihvou, kuisma, kossu ja hunter-jossu (+ erikoismaininta naapurintytölle joka kantoi pöytälevyä tänään minihameessa -pakkasessa ja pimeässä sekä toi vielä kävelysauvat synttärilahjaksi omg!)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...