keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Uuden vuoden alku!


Jos lupaukset jäivät tuossa edellisen uuden vuoden vaihtuessa tekemättä, ei hätää, vielä ehtii. Alkamassa on kiinalaisen kalenterin uusi vuosi; Rotan vuosi. (Rotan vuosi
1912,1924,1936,1948,1960,1972,1984)
Kiinalainen horoskooppi perustuu tarinaan jonka mukaan Buddha kutsui luokseen kaikki eläimet poistuessaan maasta, mutta vain 12 uskollisinta saapui. Kiitokseksi tästä Buddha nimesi vuoden kunkin eläimen mukaan, jotta kukin eläin hoitaisi maata ja ihmisiä luonteensa ja kykyjensä mukaisesti. Itse synnyin rotan merkin alle, ja kuulemma apinat, lohikäärmeet ja härät ovat parhaita kavereita. Ei muuta kuin tiimiytymään vaan tänne päin!

Mutta hyvä tsemppifiilis ei koske pelkästään rottaa. Rotan vuosi lupaa hyvää muillekin kuin Rotan vuonna syntyneille:

Rotan vuonna jokaisella ihmisellä merkistä riippumatta on tavallista parempi mahdollisuus löytää menestyksensä polku, mutta se edellyttää rohkeutta kuunnella oman pään aivoituksia suurella luottamuksella.

Eikä rakkausrintamallakaan näytä huonolta:

Rakkausmaailma menee aivan sekaisin Rotan vuoden melskeissä, sillä romantiikka kukkii kaikkien mielessä tavallista runsaammin.
Lisää astro.fi

3 kommenttia:

O. Hevonen kirjoitti...

"Pluto on siirtynyt oppositio merkkiisi ja aloittaa elämässäsi todella tiukan jakson, joka kestää seuraavat 14 vuotta. Jännitteitä syntyy jo tässä vaiheessa hyvin herkästi ja jokaiseen sisäiseen tunnelmaan ja etenkin varoitukseen tai kieltoon on suhtauduttava vakavasti"

Näillä mennään, kiitos astro.fi;)

MinkkiP kirjoitti...

Voidaanko me silti olla kavereita vaikka mä olenkin tiikeri? (Late taitaa kuitenkin olla lohikäärme)

norppa kirjoitti...

Tietty! Koska: Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija.
Ja kukapa ei haluaisi sellaista Ystävää!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...