maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Se oikea Poikamiespörssistä

Hyvää virallista "naisetkin saa oikein luvan kanssa kosia menettämättä kasvojaan" -viikkoa.
Tämä on sitä todellista tasa-arvoa. Kerran neljässä vuodessa kumpi tahansa sukupuolista voi ehdottaa elinikäistä kumppanuutta rakastamalleen ihmiselle, ja kumpi tahansa voi silmät kyynelehtien onnellisena suostua.
Tämä on siis se viikko, jolloin me vanhatpiiat voimme ottaa tulevaisuutemme ja onnemme omiin käsiimme. Tosin on valmistauduttava siihen, että luonnollisesti kaikki nyökyttelevät tietäväisenä päätään selän takana kun tulee eteen tärkeä kysymys; "Kumpi kosi?". Mutta parempi tietysti sekin kuin jäädä ikiajoiksi yksin lehdelle soittelemaan. Moni onneton yksinelävä sinkkunainen vois siis palauttaa itsensä tämän vanhan perinteen ansiostaKyöpelistä.
Kyllä, otan amorin ammusvaraston omiin käsiini ja kosin vapaalla jalalla olevaa poikamiestä. Miten vaikeaa se nyt voi olla? Noin äkkiseltään laskin että tässä lähituttavapiirissa on kymmenisen rengastamatonta urosta.
Mutta ennen kuin päätän lopullisen kohteen, varalla syytä olla ehkä useampikin, jos haluaa päästä tavoitteeseensa, eli naimisiin, aloitin kuitenkin tärkeimmästä, eli hääpuvusta. Pöhkön ystävällisellä avustuksella "kokeilinkin" jo kahta eri tyylistä hääleninkiä. Ruotsalaista kruunu ja virkataan -luomusta ja reippaampaa 08 mallista jenkkiversiota. Se on ihan sitten tulevan puolison päätettävissä, kummassa mielummin tulevan vaimonsa näkee.

Mutta kannustukseksi muillekin yksin, ilman elämänkumppania ja rakkautta jääneille; jos kaikki ympäriltäsi on jo viety - etkä tiedä ketä kosia, niin apua saa Lapinjärven POIKAMIESPÖRSSISTÄ!Vesa Keskinen on tilaisuuden suojelija, lupaa muuten sadalle kosijalle hamekankaan, ja Tommy Taberman lausuu mestoilla sanoja rakkaudesta. Samoin kuullaan mitä vuonna 2000 tai 20004 kosituille kuuluu. Huom. ilmainen bussikuljetus 50 ensimmäiselle Porvoosta! Anyways, will you marry me?

Ensimmäinen todellisen rakkauden merkki nuorukaisessa on ujous,
neitosessa rohkeus.
-Victor Hugo-
Asiasta keskustellaan:
Menikö se nyt niin että nainen saa kosia - Kaks plus
Miten kosia miestä - Suomi.24
Vinkkejä naiskosijoille - Positiivarit
Elleissä "koklataan pilke silmäkulmassa"
ja Yle - vanhojen piikojen merkkipäivä

8 kommenttia:

Miika, poikamies vielä toistaiseksi kirjoitti...

No nyt selvisi minkä takia ihmisiä houkutellaan verenluovutukseen tänään! Pirullisen ovelaa, mutta en mie vähempää odottanutkaan =P

norppa kirjoitti...

Hei, hei - mä enhän mä TÄNÄÄN ketään kosi, enkä huomennakaan. Perjantaina vasta, mutta kieltämättä, jos joku nyt haluaa tulla kokeilemaan pariksi illaksi miltä se kymmenen uutisten katsominen yhdessä tuntuu, niin vielä ehtii. Ei tarvitse sitten vastata ihan puskan takaa. (taas yksi osoitus joustavuudestani)

hna kirjoitti...

Toi testaaminen on hyvä idea. Vähän niinka avokauppa.

norppa kirjoitti...

hmmm..aviomies avokaupalla - mut eiks se oo just avoliitto?
tietysti se voisi olla se varmempi tapa edetä mutta tässä ollaan nyt liikkeellä tosi tarkoituksella.
ehkä aloitin tän kampanjan vähän liian myöhään, kun on vielä hiukan määreet ja prosessikaaviotkin hakusessa. no ei auta muu kuin vaan uskoa lopputulemaan, sehän on ainut mikä merkitsee!
mutta kyllä tää ois jonkun blogiäänestyksen kyllä vaatinut..

hna kirjoitti...

Niin… Olisihan se arvokasta tietää muidenkin ketä o ehdolla ja sitten tehdä vaikka joku Napiskysymyssetti ja sen(kin) mukaan pisteyttää ehdokkaat. Joku seitsenottelu vaikkapa kätevissä taidoissa voisi olla myös näppärä.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa pysyä naimattomana. Varsinkin nyt kun avioerolainsäädäntöä ollaan rukkaamassa EU:ssa.

Tuokaa syyllinen sisään

Mitä muuten sillä hamekankaalla tekee? Eihän niaset nykyään edes pukeudu hameeseen.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä muuten sillä hamekankaalla tekee? Eihän niaset nykyään edes pukeudu hameeseen."

Tuo pitää varmaan paikkansa ja on kyllä jotenkin niin harmi. Hamepukuinen nainen kääntää aina kanssaihmisten päät :)

Jos teet sellaista nappikysymyslistaa niin...
-Yksi nappikysymys voisi olla vaikkapa: "Hei mun kaveri muuttaa juuri, lähetkö kantaa sen sänkyä?"

-Törmänen-

norppa kirjoitti...

Höpö höpö, mullakin on nykyään melkein useammin hame kuin housut. Toisaalta, ehkä monet naiset välttelevät hameeseen pukeutumista, etenkin eduskunnassa, siksi, ettei tarvitse sikalääppimisten jälkeen kuulla, että " itsehän se oli laittanut hameen päälle, olis laittanut housut niin ei olis mitään sattunut".
Ja musta on vähän epäkorrektia alkaa kirjoittelemaan avioerojutuista kun toinen vasta suunnittelee kosintaa. Tässä haetaan sitoutumista, eikä mitään "oiskohan se kiva olla norpan kanssa pari vuotta naimisissa" -flowelämystä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...