keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Asiallinen meininki

Kun päivä alkaa hyvin, sitä voi myös jatkaa samalla tavalla. Tänään tuli kyllä vedettyä ehkä työhistorian hehkein hetki, kun sisäisessä yhteispalaverissa vetäisin paitani pois - vahingossa!
(VOI SATTUA IHAN KELLE TAHANSA)
Viikkopalaverin alkajaisiksi työkaverit halusivat lahjoittaa projektinvetäjälleen ihanan, Siwasta ostetun Lihansyöjä -T-paidan, ja pitihän sitä sitten kokeilla. Alla pitkähihainen musta paita, lahja-T-paita siihen päälle..ja eikun kokeilemaan. Hyvin istui ja ilo oli korkeimmillaan.
Siinä sitten käytiin projektit ja hommat läpi, ja ajattelin ottaa välipaidan pois päältä ja laittaa päällä olleen puoliksi riisutun paitamekon päälle. Tässä tarinassa tuntuu olevan paljon riisuutumista mutta livenä se näytti ihan säädylliseltä, kunnes:
kiskaisinkin samaan menoon sen alimmaisenkin paidan pois päätä!!!
"Ohhoh, sähän sitten ajattelin ottaa pois kaikki kerralla" (OHHOH - indeed!!)
(onni onnettomuudessa, että reippaana kerrospukeutujana, alla oli vielä narutoppi, joka nyt kuitenkaan ei ollut aivan yhtä peittävä kuin esim. alkuperäinen ohut pitkähihainen paita..itseasiassa lähellekään..) Mutta mitäs siinä.. tyynen rauhallisena vain käärimään paitaa mytystä ja pukeutumaan. Aikuisiahan tässä kaikki ollaan, ja ihan tuttuja keskenämme. Ja turha siinä sitten enää on änkyttää kun on jo kiskassut paitansa pois...
Huolestuttavinta tässä koko episodissa oli se, että kaikki miespuoliset työkaverit tuijottivat seiniä. Pitäisikö tästä vetää joku johtopäätös??

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Enkä tuijottanut! Siis seiniä.

Nimetön kirjoitti...

anna keväthehkun vaan loistaa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...