perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Kallea ja konsulentteja

Siis hei, mistä mä aloittaisin(sen jälkeen kun kerran jo kirjoitin tämän päivityksen ja kone kaatui ja mikään ei tallentunut).. Jing et Jang meni kihloihin ja osti auton..vai et bätmänhenkkis on oppinut pitämään pukua päällä koko päivän, vai että AA:sta on tullut kasipallo(BW musta tästä kannattaa kyllä soittaa ripalle vielä) tai että wennis ei muka vieläkään tiedä mitä eroa on onnellisuudella ja nauttimisella.
Mutta suuri ilo, taas kerran, valtasi mieleni kun näin Public Cornersissa tutut kasvot. Ihan kuin luokkakokouksessa, ja kaikki vielä paikalla, suhteellisen vapaaehtoisesti. Jopa Henkkiskin, jota ei ikinä milloinkaan työaikana näkynyt paikalla.. Tästä intoutuneena lupasinkin järjestää seuraavan tapaamisen pian. En tosin s-etukorttipaikassa, vaan minigolf-rangella juomapullojen kera. Ja Minkki P:n läksärit! Kalle ei pettänyt tälläkään kertaa. Mutta hämmästyttävän kauan pystyttiin olemaan eri kerroksessa tai saman kerroksen eri huoneissa! Mutat sitten Minkki P syöksähti minkkimäiseen tapaan paikalle, kaappasi minut mukaansa ja teki selväksi juttukaverille että " SORI VAAN MUT TÄÄ ON MUN! " Iso virnistys levisi kasvoilleni. (Minkki P on muuten edelleen tämän vuoden paras hitaiden tanssija. Saa haastaa.) Mutta nyt tanssahdeltiin nopeita ja vaihdettiin keskieurooppalaiset poskisuudelmat, oikeaoppisesti kolme kertaa, suomalainen mies ei olekaan niin kriisissä.

Ja Ilmoitusasia: arvoisat lukijat, meillä alkaa perjantai-sarja; kirjoittajavieraana Daddy The Jay Poem sekä "mä oon ihan sinut painoni kanssa"Henkkis . Sarjassa seikkailevat Hellevi Lintunen ja Olavi Arkkukangas.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Vai vuoden paras hitaiden tanssija! Kyllä haastan, filmiäkin löytyy...(oikeesti tyttöjä ei saa haastaa).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...