keskiviikkona, toukokuuta 02, 2007

Jatketaan aiheesta


Kun kerran hyvään aiheeseen päästiin, niin jatketaanhan siitä vielä tovi. Olin jo pohtimassa noita Heusalan teesejä, ja sitä, mistä nämä naisten virheet johtuvat, sillä eihän meistä kukaan halua olla vetelä lahna mustassa jätesäkissä mutta törmäsin toiseen riemastuttavaan mielipidevaikuttajaan, josta siis alempana.

3. Miksi miehen pitäisi tietää g-piste....
Miksi tosiaankaan? Pitääkö sitä edelleenkin kysyä? Ja hyvänen aika, jos naiset vielä pitävät penistä väärin, niin eikö yhdellä suomen suosituimmalla "naissaitilla" olisi ollut aika kertoa naisille miten sitä penistä pidetään oikein?!! Kysyy todellakin epätietoinen..
4. Kikkakuutosella ei saa orgasmia naiselle.
Hemmetin Heusala kun meni paljastamaan sen. Mielelläni olisin kyllä kokeillut useammankin kerran kikkakuutosta, ja vaikka viitostakin mutta eihän sitä nyt kukaan enää ehdota kun on kerrottu että naisen pitää itse ottaa vastuu orgasmistaan ja asennoitua oikein! Siitä sitten vaan tytöt asennoitumaan!

Mutta lisää miehisiä aatoksia:
Rakkaudesta!
”Mitäs vittua se on?”, kysyi vanhapoika, kun häneltä kysyttiin, onko hän koskaan ollut rakastunut.
Rakkaus, rakastaminen ja etenkin rakastelu ovat todella elämisen arvoisia asioita, sanokoot vanhat pojat mitä tahansa.
Mies, joka ei ole koskaan ollut edes ihastunut, puhumattakaan kunnon rakastelusta naisen kanssa, on jäänyt paljosta paitsi.
Elämässä ei ole mitään niin mahtavaa, kuin ihastuminen ja varsinkin se, kun huomaa sen olevan molemminpuolista.
Ihastusvaihe on kuitenkin vasta rakkauden esileikkiä. Suurimmat tunnemyrskyt ovat vielä edessäpäin ja ensimmäiset yhteiset yöt syventävät suhteen rakkaudeksi tai sitten järkytykseksi. Voihan olla, että partneri kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä. Jos näin käy, on miehen ehkä paras lähteä eka aktin jälkeen viemään viikinkilottoa ja hävitä saman tien.
Tosiasia on kuitenkin, että kunnon lemmenyön jälkeen ”oikea” nainen on yleensä myyty. Kunnon lemmenyö käsittää 7-15 aktia, jotka kestävät puolesta tunnista tuntiin. Monesti avioliittoja perustetaan kahden hätäisen aktin varaan, mutta ne eivät yleensä kestä montaa vuotta. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 6 pitkää aktia, sillä rupeaa avioliitto kestämään just ja just. Yhden aktin miehistä tulee yleensä kiertopalkintoja ja he kiertävät loppuikänsä tanssilavoja etsien muijaa, jolle riittää yksi ainoa ja hieman hätäinen akti.
Rakkaussuhteen alussa kumpikin nauttii jo eka työnnöistä. Suhteen loppupuolella vain mies nauttii ja vain viimeisistä työnnöistä.
Suhteen alussahan naista panettaa joka päivä ihan loputtomasti. Naisilla suorastaan karkaa mopo käsistä, mutta yhteiselon jatkuessa mopo käynnistyy aina vain huonommin ja lopulta ei enää ollenkaan.
Mikä ihme saa ihanan munahaukan muuttumaan mielettömäksi pihtariksi. Minä henkilökohtaisesti kannatan pihtareille lobotomialeikkausta , jos ei kerran kiinnosta seksi ollenkaan, niin huolehditaan yhdessä siitä, ettei tule kiinnostamaan jatkossakaan.....:) ))

5 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Musta tuntuu kyllä nyt siltä että oon aloittanut jotain mitä en enää pysty hallitsemaan. Anteeksi veljet...

Nimetön kirjoitti...

Vaikuttaa siltä Prepe, että alat päästä performanssi-palkkioille... ;=)

Norpan uusi varsinaissuomalainen keväthehku ilmeisesti on myös lähtenyt lapasesta, mikä on sinänsä erittäin hieno asia!!

Norppa kirjoitti...

no olihan se mieltä nostattavaa kun "eräskin mies" Ulliksella pelästyneenä ei keksinyt muuta hihkaistavaa siitä "keväthehkusta" kuin että "ooks sä laihtunut?!"
naisena tietysti voin ajatella, että "olisiko mun pitänyt laihtua" "miltäköhän mä sit ennen näytin" "vai oliko se todella julkea sarkastinen huomautus siitä että massakausiha on vielä meneillään.."

Prepe kirjoitti...

Norppa: puhut suomalaisen miehen kriisistä, mutta eivätkö Susan Kuronen, Marika Fingerroos ja Matti Nykänen todista, että suomalainen nainen on kriisissä...?

Norppa kirjoitti...

Suomalainen nainen on aina ollut parhaimmillaan ilman vaatteita, eikö? Siinä vain kysyntä ja tarjonta kohtaa kun piehtaroidaan halvoissa vaatteissa iltalehtien keskellä kalpeana ilman fotoshoppausta.. (sitäpaitsi mä en koe kyseisten leidien edustavan suomalaisnaista, korkeintaan pienen ihmistyypin virhearviointikykyisyyttä..)
Matti Nykäsen taas edelleenkin olettaisin käyvän läpi itseään etsivän miehen kriisiä.
Kiinostavaahan on se että myös yleisöllä on oma osansa turhan julkkiksen luomisessa. Ketään ei kiinnosta mutta kaikki puhuu siitä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...