maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Jännittäviä aikoja

Juuri vasta Pet kuoriutui, orkidea ikkunalaudalla on ihan viittä vaille valmis puhkeamaan täyteen loistoonsa, ja nyt odotetaan todella jännittäviä uutisia Espoosta! Toista SSK/SKK -tulokasta ollaan jo ihan odottamalla odotettu ja tänään saatiin vihdoin hommaan vauhtia.
Mutta mikä siinä onkin, että ei keksi mitään järkevää sanottavaa, silloin kun sitä eniten kaivattaisiin? Huutelee vain kaikkia älyttömyyksiä kaiutinpuhelimen kautta, ja aavistuksenomaisesti tajuaa kuullostavansa täysin ääliömäiseltä, mutta siitä intoutuneena lisää volyymia ja vauhtia. Kai sitä vain toivoo, että tunnelma korvaa sisällön. (Tsemppiäääääää!!!)
Tänään tuli käytyä myös virkistämässä muistia, miltä salilla näyttää sisältä päin. Sunnuntaina tuntui että ego mahtunut enää kroppaan, ja kropasta tuntui ettei se mahtunut egon haluamiin vaatteisiin, joten soppa oli valmis. Ainoa rationaalinen vaihtoehto oli lähteä bodypumppiin "keskustelemaan" asiasta. Ja "hauskaa" oli. Rauta nousi ja musa huusi. Tai mistä mä tiedän, koska joka ikinen solu jotui keskittymään minimaaliseen hengittämiseen ja rimaa heilauttavaan suoritukseen. (ne supersuorittajat siellä varmaan douppaavat..)
Haltioituneena omasta suorituksestamme, ja siitä että olimme ylipäätään hengissä, käveltiin toisen "jumppapirkon" kanssa sateessa kotiin päin ja päiviteltiin nykymaailman menoa. Päädyttiin myös siihen tulokseen, että oikeastaan nuo naisten seksivirheet pitäisi määritellä uudelleen. Naisen pääSeksiVirhehän on se että nainen antaa itsensä olettaa, että seksi on tasa-arvoinen, kahden välinen yhteinen asia, eikä mikään "antamis"-juttu. Kyllä se siskot on vaan niin että mies valloittaa, nainen antautuu, on syytä esittää tavoiteltavaa mutta ei helppoa, olla kiinnostava ja salaperäinen mutta ei vaikea ja epämääräinen. Älä ole avuton tyhjäpää mutta ole silti sopivassa määrin apua ja selityksiä tarvitseva. Tukeudu ja turvaa mutta älä missään tapauksessa roiku! Ole sitoutunut mutta älä takertuva. Anna tilaa mutta ole kiinnostunut kumppannillesi tärkeistä asioista. Anna seksiä kun sitä partnerisi sitä tarvii. Innostu nopeasti ja tarvittaessa, kaikki sitä eivät toki vaadi. Keskity aivoillasi orgasmiisi, äläkä rasita sillä miestäsi. (hmmm..sitä vain välillä ihmettelee miten edelleen voi olla vapaana...) Mutta muista myös että jätesäkki ei ole kuulemma kaunis alusasuna..(luulisin että niitäkin kuvia on netti täynnä) ja että mies on herkkä ja tunteva, eikä mikään pattereilla toimiva kone!

3 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Vieläkö täällä puidaan naisten yleisimpiä seksivirheitä...? Eikö olisi jo aika siirtyä muihin aiheisiin vai onko keskustelu kuitenkin niin rakentavaa, että siitä voi syntyä jotain hedelmöitystä...eiku siis hedelmällistä?

norppa kirjoitti...

Hei siis tärkein juttuhan on tällä hetkellä espoossa, toiseksi tärkein juttu oli maikkisen ja mun uskomaton urheilusuoritus.. ja sit kolmantena vasta..ihan vaan sellasena pienenä pohdintana, ja naisnäkökantana..vain viittaus tuohon "eräänkin" itse aloittamaan keskusteluun.
No miten on pitääkö naisen antaa vai ei? (myös kaverit saa vastata)

Prepe kirjoitti...

Hei, mun mielestä pitäis kysyä että pitääkö miehen suostua jos nainen pyytää - virheetöntä tai virheellistä seksiä - vai saako vaan kääntää selkäänsä ja ruveta nukkumaan tai jäädä tv:n ääreen katsomaan Jack Bauerin otteita tai futista?

Nimim. Mies 35 vee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...