perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Kehosi on temppelisi. Ja 8 kiloa rasvaa(ylimääräistä).

Norppa kävi kehoanalyysissä. Onhan se mielenkiintoista tietää kehonsa neste- ja lihastasapaino sekä rasvaprosentti.Virhe. Tai no, vähän sama kuin maalisvaaleissa. Sitä tuli mitä aavisteltiin. Hyvinkin pitkälti. Mutta tähänkin projektiin piti lähteä taas rima heiluen. Analyysi tänään, ulkona eilen..joten piti kysäistä asiaa testaajalta.
Ja vastaus tuli: moi! alkoholi vaikuttaa kehon nestetasapainoon diureettisen (kehosta nestettä poistavan) ominaisuutensa vuoksi. vaikutus riippuu pitkälti nautitun alkoholin määrästä ja ajasta alkoholin nauttimisen ja mittauksen välillä. jos kehossa on ns. nestevaje saattaa mittaus näyttää liian suurta rasvakudoksen osuutta kehon massasta. alkoholin vaikutukset ovat tunnetusti hyvin yksilöllisiä mutta voisin sanoa että 2-3 ravintola annosta nautittuna yli 12 tuntia ennen mittausta ei pitäisi tulosta kauheasti vääristää. siis, kun otat korkeintaan pari kolme siideriä edellisenä iltana, ei se kauheesti haittaa koska sun mittaus on vasta iltapäivällä... (minkki P kysyi etukäteen, että tarkoittaako se 2-8 annosta, joka oli aivan aiheellinen kysymys) Testiin siis hyvin valmistuneena ja reippain mielin. Päätäkään ei särkenyt siinä vaiheessa enää paljoa. Hops, hyppäisy testikoneeseen, ja eikun kone piipittämään. Eikä aikaakaan kun kone jo sylki testitulosta ja analyysiä. Testin suosittelu: 8 KILOA RASVAA pois. KAHDEKSAN KILOA. Voi hyvä hevonhlvetti. Sehän on megaikuisuuspaljon. Testaaja tosin sanoi, että "tärkeintähän on että on terve!" No on on! Mutta kuka haluaa nähdä paperilla kesäkuun lähestyessä että "voisit laiduttaa kehostasi 8 kiloa rasvaa!"Olen järkyttynyt. Eikun huomenna bodycoreen. Järkyttynyt.

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Viikon päästä on KESÄKUU.

Nimetön kirjoitti...

Kesäkuu=kesähame=kesäkuva

Nimetön kirjoitti...

Mäkin haluun mennä! Toihan on hyvä just pari päivän dokaamisen jälkeen niin ei tuu ainakaan liian ruusuista kuvaa.

Norppa kirjoitti...

tähdentäisin vielä, että kahdeksan kiloa. siihen ei taida edes se edellisen illan dokaaminen pelkästään vaikuttaa..

Nimetön kirjoitti...

Ei se sitä 8 kiloa pelkästään tuo, mutta kyllä se vaan vaikuttaa. Positive thinking!

Norppa kirjoitti...

Ja hei, muistellaanpa vielä ettei siitä ole kuin muutama viikko kun eräskin mies huusi Kaivopuistossa että "OOTSÄ LAIHTUNUT!?"

Nimetön kirjoitti...

Hei - se sama eräskin jatkoi sitä samaa juttua mulle vielä uudemmankin kerran. Sä olit kuulemma laihtunut. Live with it!

Norppa kirjoitti...

Mä taidan alkaa todellakin pitää vähitellen siitä eräästä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...