keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Palveluammatin rasitukset

Bussikortti tippui eilen. Kannattaako sitä säilyttää tyttömäisesti takataskussa. Ei kannata. Johan tässä on vuotta kulunutkin. Noh, niitähän saa uusia, ja "vois sattuu ihan kelle vaan". Tämän aamun bussikuskille olikin sitten elämää suurempi rangaistus odottaa kun maksoin kertamaksun kolikoilla. Suomessa on eurot. Euroissa on paljon kolikoita. Bussissa voi maksaa käteisellä. Kuskin ammatti on minimaaliselta osaltaan palveluammatti. Kuljetettavana on ihmisiä. Valitettavasti. Tämä suomen rasittunein, bussi 14:n kuski jäi tuijottamaan mielenosoituksellisesti ikkunasta ulos, piti bussin ovea auki, eikä lähtenyt liikkeelle, nojasi valtavassa etukenossa kyynärpäihinsä ohjauspyörän yläpuolelle ja säteili käsittämätöntä ylenkatsetta toimitustani kohtaan, joka siis kesti ainakin parikymmentä sekuntia. Artikuloin kiitokseni selkeästi.

Bussikuskeista.

2 kommenttia:

Minkki P kirjoitti...

Takataskussa säilyttäminen ei ole tyttömäistä - lopeta heti! Kai ilmoitit jo HKL:lle bussikorttisi kadonneen? Soita matkakorttineuvontaan: puh. (09) 310 12345."

hna kirjoitti...

Mummo opetti, kun olin pieni, että JOS ihmiset eivät kiitä esim. jos olet pitänyt heille vaikkapa ovea auki, niin "huudat perään sitten vaan, että: KIIIITOS!".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...